Palvelut

Ratkaisu kaikkiin Office 365 ja Microsoft 365 tarpeisiin!

Satojen asiakasprojektiemme aikana olemme auttaneet jo yli 200 000 käyttäjää Microsoftin pilven käytössä. Vastauksena käyttäjien haasteisiin, olemme luoneet useita palvelukokonaisuuksia, joiden avulla monenlaiset haasteet saadaan ratkottua.

Kaikki tuotteidemme ja palveluidemme hinnat ovat aina saatavillasi ajantasaisina suoraan sivuiltamme. Ne saadaksesi sinun ei tarvitse täyttää ainuttakaan yhteystietolomaketta, konfiguraattoria tai muuta sellaista.

Työpajat

Lisäämällä ymmärrystä, osaamista ja ajatuksia on tuottavan & tietoturvallisen tulevaisuuden luominen huomattavasti helpompaa.

Työpajamme ovat ylivoimaisesti tehokkain ja helpoin tapa lähteä parantamaan suunnitelmallisesti henkilöstönne tuottavuutta ja tietoturvaa.

konsultointi

Hankkiessasi Digikuun konsultointia saat aina tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen lopputuloksen, et työmääräarviota.

Aina kiinteällä hinnalla ja 100 % Tyytyväisyystakuulla.

koulutukset

Tuotttavuuden ja tietoturvan lisäämisessä keskeisin tekijä on aina loppukäyttäjä.

Meidän monipuolisella ja asiakaskohtaisella koulutustarjonnallamme varmistat käyttäjien osaamisen, tyytyväisyyden ja tuottavuuden kasvun.

digivalmennukset

Digivalmennuksilla mahdollistat jokaisen loppukäyttäjänne osaamisen kasvattamisen käytössänne olevien palveluiden osalta.

Tämä on nyt mahdollista aika- ja paikkariippumattomasti sekä ennenäkemättömän edullisella hinnalla!

pilviraketti

Tuntuuko siltä, että aikasi ei riitä jatkuvasti kehittyvien 365-palveluiden kehityksen määrätietoiseen seuraamiseen, suunnitteluun ja käyttöön?

Älä hätäile, me autamme ja Pilviraketti-palvelumme on kehitetty juurikin tällaisia tarpeita silmälläpitäen.

Palvelu antaa täysin puolueettoman ja jatkuvan tuen 365-palveluiden optimaaliseen hyödyntämiseen ympäristössänne sekä viestintäkulttuurissanne juuri Sinun haluamallasi tavalla.

Kahvivartit

Kahvivartti-koulutuksemme ovat eräs suosituimmista osa-alueista koulutustarjoamassamme.

Kahvivartit ovat nousseet erääksi ketterimmistä ja keskeisimmistä tavoista jalkauttaa viestinnän ja tietoturvan pelisääntöjä organisaatiokoosta riippumatta.

Kahvivarteilla varmistat loppu-käyttäjiesi jatkuvan oppimisen tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Tällä hetkellä eri koulutussisältöjä löytyy yli 60 kappaletta ja kehitämme jatkuvasti uutta sisältöä markkinakehityksen, asiakastoiveiden ja kysynnän perusteella.

Meillä palvelu sisältää aina

100% tyytyväisyystakuun

Olemme ylpeitä tästä. Tarjoamme kaikkiin palveluihimme 100% Tyytyväisyystakuun. Mikäli työmme ei vastaa odotuksianne palautamme rahanne. Aina, kaikesta ja ilman poikkeuksia.

Uskomme osaamiseemme ja olemme omalta osaltamme varmistamassa sinulle parhaan mahdollisen palvelun.

AIKATAULULUPAUKSEN

Aikataulu on meille asioista pyhin. Yleisin IT-palveluihin liittyvä pettymyksen aihe kokemuksemme mukaan on asiakkaiden kokema harmi aikataulujen venymisestä. Näin ollen emme ikinä lupaa asiakkaillemme emmekä myöskään toisillemme ylioptimistisia aikatauluja.

Tyytyväisyystakuun lisäksi saat meiltä aina pitävän aikataulun.

POSITIIVISEN FIILIKSEN

Tiedämme, että asiat eivät aina mene kuten on suunniteltu. Toisinaan tulee yllätyksiä, mahdollisia hidasteita tai suoranaisia esteitä. Digikuussa jokainen haaste otetaan vastaan ilolla ja asiat asioina. Positiivisella fiiliksellä hankalatkin haasteet saadaan aina ratkottua ja lopputulos mieleiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Onko kysymyksiä tai haluatko lisätietoja?

Ota rohkeasti yhteyttä! Me mielellään sparraillaan ja tuodaan omaa näkemystämme ja kokemustamme auttamaan arjen haasteissa. Kysyminen on aina maksutonta! Helpointa kysyminen on varaamalla meiltä ajan.

Etsi siis itsellesi sopiva aika, me hoidetaan loput!