Palvelut kaikkiin Office 365 ja Microsoft 365 tarpeisiin!

Palvelumme

Tällä hetkellä meiltä löytyy listoilta yli 50 kappaletta, alusta loppuun tuotteistettua palvelua. Jos kuitenkin käy niin, että sopivaa ei valmiina löydy, tällöin tehdään juuri teille sopiva kokonaisuus. Räätälöidyt kokonaisuudet myös aina 100% tyytyväisyystakuulla!

Työpajat

Lisäämällä ymmärrystä, osaamista ja ajatuksia on tuottavan tulevaisuuden rakentaminen helpompaa. Työpajat ovat ylivoimaisesti tehokkain ja turvallisin tapa lähteä parantamaan suunnitelmallisesti henkilöstön tuottavuutta ja tietoturvaa.
Lue lisää

Konsultointi

Hankkiessasi konsultointia Digikuulta ostat tarpeesi mukaisen lopputuloksen kiinteällä hinnalla ja täydellä tyytyväisyystakuulla.Lue lisää

Koulutukset

Loppukäyttäjä on keskeisin tekijä tuottavuuden ja tietoturvan lisäämisessä. Digikuun monipuolisella ja asiakaskohtaisella koulutustarjonnalla ja koulutustavoilla varmistat loppukäyttäjien osaamisen, tyytyväisyyden ja tuottavuuden kasvun.

Lue lisää

Pilviraketti

Tuntuuko sinusta siltä, että aikasi ei riitä 365-palveluiden kehityksen suunnitteluun ja seuraamiseen? Ei hätää, me autamme ja Pilviraketti-palvelu on kehitetty juuri tätä tarvetta varten. Pilviraketti-palvelu antaa puolueettoman ja jatkuvan selkänojan 365-palveluiden optimaaliseen hyödyntämiseen juuri sinun ympäristössäsi haluamallasi tavalla.

Lue lisää

Digivalmennukset

Digivalmennuksilla varmistat jokaisen työntekijäsi osaamisen kasvattamisen käytössä olevien palveluiden osalta, ajasta ja paikasta riippumatta ennennäkemättömän edullisella hinnalla.

Meillä on parhaillaan pilotit menossa, kaikkien saatavilla pian! 
Tulossa pian!

Apuna ostoksilla

Mistä löydät itsellesi parhaan kumppanin tai parhaat kumppanit Microsoftin pilvipalveluiden hankintaan? Miten palveluiden hankinta kannattaisi toteuttaa? Mitkä asiat ovat tärkeitä hankinnassa? Tarvitsetko suunnitelman tai apua palveluiden kilpailutukseen tai hankintaan? Autamme sinua valmiilla ja hyväksi havaituilla palveluilla.

Lue lisää

Meillä palvelu sisältää aina

1

100% Tyytyväisyystakuu

Olemme ylpeitä tästä. Tarjoamme kaikkiin palveluihimme 100% Tyytyväisyystakuun. Mikäli työmme ei vastaa odotuksianne palautamme rahanne. Aina, kaikesta ja ilman poikkeuksia.

Uskomme osaamiseemme ja olemme omalta osaltamme varmistamassa sinulle parhaan mahdollisen palvelun.

2

Aikataululupauksen

Aikataulu on meille asioista pyhin. Yleisin IT-palveluihin liittyvä pettymyksen aihe kokemuksemme mukaan on asiakkaiden kokema harmi aikataulujen venymisestä. Näin ollen emme ikinä lupaa asiakkaillemme emmekä myöskään toisillemme ylioptimistisia aikatauluja. 

Tyytyväisyystakuun lisäksi saat meiltä aina pitävän aikataulun

3

Positiivisen fiiliksen

Tiedämme, että asiat eivät aina mene kuten on suunniteltu. Toisinaan tulee yllätyksiä, mahdollisia hidasteita tai suoranaisia esteitä. Digikuussa jokainen haaste otetaan vastaan ilolla ja asiat asioina. Positiivisella fiiliksellä hankalatkin haasteet saadaan aina ratkottua ja lopputulos mieleiseksi.

Haluatko kuulla lisää?

Ota rohkeasti yhteyttä! Me mielellään sparraillaan ja tuodaan omaa näkemystämme ja kokemustamme auttamaan arjen haasteissa. Kysyminen on aina maksutonta! Helpointa kysyminen on varaamalla meiltä ajan.

Etsi siis itsellesi sopiva aika, me hoidetaan loput! 
Varaa aika kysymyksille!

Digikuu Oy

on tekijöidensä näköinen, Suomen ainoa pelkästään Microsoft 365 ja Office 365 maailmaan keskittyvä yritys. Meillä kaikki asiat tehdään intohimolla ja jos me luvataan, me myös se pidetään! 
Sähköposti: info@digikuu.fi
magic-wandcloud-checkfilm-playbookcartrocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram