Palvelut

Ratkaisu kaikkiin Office 365 ja Microsoft 365 tarpeisiin!

Satojen asiakasprojektiemme aikana olemme auttaneet jo yli 200 000 käyttäjää Microsoftin pilven käytössä. Vastauksena käyttäjien haasteisiin, olemme luoneet useita palvelukokonaisuuksia, joiden avulla monenlaiset haasteet saadaan ratkottua.

Kaikki tuotteidemme ja palveluidemme hinnat ovat aina saatavillasi ajantasaisina suoraan sivuiltamme. Ne saadaksesi sinun ei tarvitse täyttää ainuttakaan yhteystietolomaketta, konfiguraattoria tai muuta sellaista.

Työpajat

Lisäämällä ymmärrystä, osaamista ja ajatuksia on tuottavan tulevaisuuden rakentaminen helpompaa. Työpajat ovat ylivoimaisesti tehokkain ja turvallisin tapa lähteä parantamaan suunnitelmallisesti henkilöstön tuottavuutta ja tietoturvaa.

konsultointi

Hankkiessasi konsultointia Digikuulta ostat tarpeesi mukaisen lopputuloksen kiinteällä hinnalla ja täydellä tyytyväisyystakuulla.

koulutukset

Loppukäyttäjä on keskeisin tekijä tuottavuuden ja tietoturvan lisäämisessä. Digikuun monipuolisella ja asiakaskohtaisella koulutustarjonnalla ja koulutustavoilla varmistat loppukäyttäjien osaamisen, tyytyväisyyden ja tuottavuuden kasvun.

digivalmennukset

Digivalmennuksilla varmistat jokaisen työntekijäsi osaamisen kasvattamisen käytössä olevien palveluiden osalta, ajasta ja paikasta riippumatta ennennäkemättömän edullisella hinnalla.

Meillä on parhaillaan pilotit menossa, kaikkien saatavilla pian!

pilviraketti

Tuntuuko sinusta siltä, että aikasi ei riitä 365-palveluiden kehityksen suunnitteluun ja seuraamiseen? Ei hätää, me autamme ja Pilviraketti-palvelu on kehitetty juuri tätä tarvetta varten. Pilviraketti-palvelu antaa puolueettoman ja jatkuvan selkänojan 365-palveluiden optimaaliseen hyödyntämiseen juuri sinun ympäristössäsi haluamallasi tavalla.

kahvivartit

Kahvivartit ovat yksi suosituin osa-alue koulutustarjoamassamme ja ne ovat nousseet keskeisimmäksi keinoksi jalkauttaa 365-palveluita sekä viestintäpelisääntöjä tehokkaasti kaiken kokoisiin organisaatioihin.

Eri sisältöjä kahvivarteille on tällä hetkellä yli 60 kpl ja uusia kehitetään jatkuvasti asiakastoiveiden, markkinan ja kysynnän mukaan.

Meillä palvelu sisältää aina

100% tyytyväisyystakuun

Olemme ylpeitä tästä. Tarjoamme kaikkiin palveluihimme 100% Tyytyväisyystakuun. Mikäli työmme ei vastaa odotuksianne palautamme rahanne. Aina, kaikesta ja ilman poikkeuksia.

Uskomme osaamiseemme ja olemme omalta osaltamme varmistamassa sinulle parhaan mahdollisen palvelun.

AIKATAULULUPAUKSEN

Aikataulu on meille asioista pyhin. Yleisin IT-palveluihin liittyvä pettymyksen aihe kokemuksemme mukaan on asiakkaiden kokema harmi aikataulujen venymisestä. Näin ollen emme ikinä lupaa asiakkaillemme emmekä myöskään toisillemme ylioptimistisia aikatauluja.

Tyytyväisyystakuun lisäksi saat meiltä aina pitävän aikataulun.

POSITIIVISEN FIILIKSEN

Tiedämme, että asiat eivät aina mene kuten on suunniteltu. Toisinaan tulee yllätyksiä, mahdollisia hidasteita tai suoranaisia esteitä. Digikuussa jokainen haaste otetaan vastaan ilolla ja asiat asioina. Positiivisella fiiliksellä hankalatkin haasteet saadaan aina ratkottua ja lopputulos mieleiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Onko kysymyksiä tai haluatko lisätietoja?

Ota rohkeasti yhteyttä! Me mielellään sparraillaan ja tuodaan omaa näkemystämme ja kokemustamme auttamaan arjen haasteissa. Kysyminen on aina maksutonta! Helpointa kysyminen on varaamalla meiltä ajan.

Etsi siis itsellesi sopiva aika, me hoidetaan loput!