Koulutukset

Virtuaalikoulutukset

Livevalmennus-koulutuksissamme oppimasi vinkit ovat aina käytännönläheisiä kummuten Digikuun ja asiakkaidemme arjesta.

Näin ollen ne ovat sellaisia, että voit hyödyntää oppimaasi palveluiden käyttäjänä välittömästi koulutuksen jälkeen.

Koulutuksissa emme keskity esittelemään tai markkinoimaan 365-palveluita vaan auttamaan sinua käytännönläheisesti palveluiden hyödyntämisessä arjessasi.

Livevalmennusten sisältö suunnitellaan toteutetaan yhdessä suunnitellulla tavalla.

Valmennusten kaikki koulutussisältö voidaan tuottaa myös englannin kielellä.

  • Livevalmennuksen vetää aina elävä, asiansa osaava ja innostava Digikuun kouluttaja.
  • Livevalmennukset on suunnattu kaikille osaamista janoaville loppu- ja pääkäyttäjille.
  • Livevalmennuksen kestot alkavat yhden tunnin koulutuksista ja niitä voidaan toteuttaa virtuaalisesti tai fyysisinä läsnäkoulutuksina.
  • Halutessasi kaikki Livevalmennukset nauhoitetaan ja nauhoitteet jäävät omaisuudeksenne ilman erillistä kustannusta. Näin ollen niitä voidaan hyödyntää helposti ja ketterästi jatkossa koko organisaation oppimisen tukena.
  • 100 % Tyytyväisyystakuun

Virtuaalikoulutus (2h)
450 €

Virtuaalikoulutus (3h)
800 €

Kaikki koulutuksemme ovat saatavilla joko läsnä– tai virtuaalitoteutuksina.

Aihe voidaan suunnitella yhdessä teille räätälöidyksi tai voit valita valmiista koulutuksistamme alta, joissa myös sisältö tarkennetaan aina yhdessä.

Verkkoseminaarin salat

Onnistutunut verkkoseminaari on niin esiintyjille kuin osallistujille mieleenpainuva kokemus. Tämän koulutuksen jälkeen osaat järjestää verkkoseminaarin, joka jää osallistujille positiivisesti mieleen!

Lue lisää!

Teams uusien työntekijöiden perehdyttämiseen

Perehdytys Teamsillä antaa yrityksestäsi ja sen toimintatavoista modernin kuvan. Tämän koulutuksen jälkeen osaat rakentaa uusille työntekijöillesi lähtemättömän sisäänajon yrityksen käytäntöihin.

Lue lisää!

Teams intranettinä

Tämän koulutuksen jälkeen osaat rakentaa Teamsistä intran, joka lopettaa sen nurinan, ettei koskaan mistään tiedoteta tai jos tiedotetaankin niin materiaalia ei löydy mistään ja jos löytyykin, niin se on jossain nettiselaimessa.

Lue lisää!

Teams projektikäytössä

Teams tuo koko projektitiimille yhteisen alustan kaikelle kommunikaatiolle ja dokumentoinnille. Tämän koulutuksen jälkeen osaat rakentaa projektitiimillesi yhteisen tilan, josta tulet saamaan harvinaista palautetta, kun kerrankin kaikki on samalla kartalla.

Lue lisää!

Tiimin tehtävienhallinta kuntoon Plannerilla ja To-Do:lla

Kuka tekee, mitä tekee ja milloin tekee. Tämän koulutuksen jälkeen osaat rakentaa tiimillesi tehokkaita tehtävienhallintasuunnitelmia.

Lue lisää!

Teamsiä assistenteille ja viestinnälle

Assistenttien ja viestinnän kautta kulkee valtava määrä yrityksen tiedonkulusta ja heiltä useimmiten pyydetään apua kokousten järjestämiseen. Tämän koulutuksen jälkeen osaat erottua Teamsissä, hanskata mestarillisesti Teams-kokoukset sekä rakentaa toimivan Planner-suunnitelman.

Lue lisää!

Kaikki OneDrivesta

Lähdetään siitä, että harvalla on mitään järkevää syytä hillota tiedostojaan tietokoneen kovalevylle. Tämän koulutuksen jälkeen osaat käyttää tiedostojasi modernisti ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää!

Fasilitoi työpajasi Teamsillä

Työpajoilla saadaan yhdessä laadukkaampia ideoita kuin jos jokainen askartelisi yksin. Yhdessä päätetyt asiat ovat myös helpompi kaikkien hyväksyä.  Tämän koulutuksen jälkeen osaat järjestää työapajan missä fasilitaattorin kaikki osaaminen voidaan kohdistaa itse työpajaan.

Lue lisää!

Muistiinpanot kerralla kuntoon

Muistettavan tiedon määrä kasvaa koko ajan ja oma pää säilytyspaikkana on siihen huono. Tämän koulutuksen jälkeen sinulla on hyvä kyvykkyys järjestää kaikki muistiinpanosi niin, että asioiden mieleen palauttelu ei kuormita päätä.

Lue lisää!

Office365 ekosysteemin roolitus ja mahdollisuudet

Tämän koulutuksen jälkeen et enää mieti  ”miksei kukaan kertonut minulle tästä aikaisemmin!”. Osaat sovellukset, tiedät mihin niitä käytetään ja löydät oikeat ratkaisut tarpeisiin.

Lue lisää!

Tietoturvakoulutus organisaation loppukäyttäjille

Tietoturvauhat ovat valitettavaa arkipäivää, eikä kukaan meistä ole turvassa niiltä. Valtaosa uhista on kuitenkin vältettävissä ihan yleisellä maalaisjärjellä. Tämän koulutuksen jälkeen osaat tunnistaa yleisimmät tietoturvauhkat niin virtuaalisesti kuin fyysisesti.

Lue lisää!