Skip to main content

Digikuulaiseksi? Näytä meille persoonasi ja osaamisesi!

Meille töihin?

Ollaan ehkä vähän erikoinen ja omituinen poppoo, mutta lämmin ja sydämellinen sellainen. Jos haluat osaksi joukkoa ja meidän työkaveriksi niin jätä ns. ”avoin hakemus”. Ohjeet löydät alta.

Digikuulaiseksi?

Näytä meille persoonasi ja osaamisesi – olemme niistä kiinnostuneempia kuin todistuksistasi, serteistäsi ja ansioluetteloistasi

 

Esittele meille itsesi just sellaisena kuin olet. Ihmisenä. Kerro meille osaamisestasi ja intohimoistasi. Kerrothan meille myös siitä mitä haluaisit meillä tehdä, mitä oppia ja missä asioissa haluaisit kehittyä.

Me halutaan myös kuulla mitä Sä haluat meiltä. Eli kerrothan mitä haluat, edellytät ja jopa vaadit meiltä.

Meidän joukkoon mahtuu ja haetaan vain ja ainoastaan hyviä tyyppejä, koska meille tärkeintä on hyvä yhteishenki ja se, että töissä on hauskaa.

Ollaan ehkä vähän erikoinen ja omituinen poppoo, mutta lämmin ja sydämellinen sellainen. Jos haluat osaksi joukkoa ja meidän työkaveriksi niin jätä ns. ”avoin hakemus”. Ohjeet löydät alta.

digikuu suomenlinnassa

Meille duuniin?

Tee se näin:

Kuvaa itsestäsi 1-5 minuutin mittainen video. Emme hae tässä mitään CV-videota. Haemme rehellistä, aitoa videota, josta välittyy kuka sinä olet.

Emme myöskään odota Oscar-palkittuja filmejä leikkauksineen ja taustaäänineen. Ihan pelkkä puhelimella kuvattu höpöttelyvideo riittää.

Jätä videosi alla olevaan kansioon. Et näe toisten videoita, eivätkä muut näe sinun. Videot päätyvät vain Digikuun perustajien käsiin.

Nimeä videosi sähköpostiosoitteellasi ja puhelinnumerollasi. Jätä lisäksi videon lataamisen yhteydessä etu- ja sukunimesi. Jatketaan videoiden jälkeen sitten keskustelua muualla!

Jätä hakemuksesi tänne!

Millaista meillä on?

Voi olla oma, ESTOTON itsensä!
Huonoakaan fiilistä ei tarvitse peitellä!
Sunnuntait eivät tunnu Sunnuntaille ja joskus ei edes tajua olevansa töissä!
Mielipiteensä saa kuuluville!
Työajalla voi kuoria perunoita!

Digikuulla saa olla oma itsensä. Rehellisyyttä arvostetaan, mutta toisia kunnioitetaan ja tsempataan. Ja nauraa saa niin, että posket halkeaa.

Kuu-ukkona tällä avaruusasemalla pääsee tekemään niitä juttuja, joihin oma mielenkiinto kohdistuu Microsoft 365 -maailman osalta. Asiat saa hoitaa melko pitkälti omalla tavallaan ja suoraviivaisesti, ja toimintaa voidaan kehittää aina tarpeen ja tilanteen mukaan – järkevästi. Asiakkaiden kanssa saa olla aivan vapaasti oma itsensä, keskittyen varsinaiseen tekemiseen.

Digikuulla on kiva olla töissä, kun on vapaus päättää milloin osan töistä teet.

Digikuulla parasta on ihmiset. Huikea porukka, joka puhaltaa yhteen hiileen ja jaksaa päivästä toiseen yllättää. Toimistottomuus on avannut itselle täysin uudenlaisia tapoja tehdä töitä. Työympäristö on mielestäni paras mahdollinen itsensä kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen.

Ensimmäinen työpaikka ikinä missä en ole palkan vuoksi vaan ihan pirun ylpeänä saan olla töissä ja ihan oikeasti kehittyä joukkoon kasvavaan mukaan. Jos joku tarjoaisi tonnin lisää liksaa samoista hommista mutta “organisaatiomallissa”, en vaihtaisi.

Mulle Digikuussa ehdottomasti parasta on se, että ketään ei yritä survoa väkisin mihinkään muottiin. Jokaista kannustetaan ja tuetaan olemaan juuri sellainen kuin on.

Ja se päivittäinen naurun määrä!

Minulle Digikuu on työpaikka jossa asiakaslähtöisyys ja ihmisyys on oikeasti merkittäviä asioita.

Meistä sanottua:

Henkilökunta erittäin osaava ja tekniset tyypit tekee pilvessä taikoja. Nämä myyntikaverit osaavat myydä, mutta mikä parasta on asiakaslähtöinen tekeminen. Mukavaa asioida Pulleroiden + parin vähän hoikemman kanssa.

Kumppaniyritys

Kunnassa olisi mahdotonta pitää osaaminen ajan tasalla jokaisen järjestelmän osalta. On helppoa ja edullista kun käytössämme on Digikuun osaaminen Microsoftin tuotteisiin ja lisensseihin liittyen ja tuki työkalujen hyödyntämiseen. Digikuun avulla saamme paremman hyödyn maksamistamme lisensseistä ja voimme tehdä pienkehitystä toimialoille jo olemassa olevilla työkaluilla helposti ja edullisesti.

Asiakas

Yhteistyö Digikuun kanssa on innostavaa ja palkitsevaa. Jokaisessa kohtaamisessa koen saavani avointa ja rehellistä konsultointia, jossa huomioidaan minun ja kollegoideni tarpeet.

Asiakas

Digikuulta ei löydy kaavoihin kangistuneita velhoja, tarjolla on vain notkeita 365-tuoteperheeseen erikoistuneita ammattilaisia “mestareita”. Digikuun tapa toteuttaa M365 projekteja kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa ja parantaa niiden tuottavuutta. Asiakkaalta kysytään aina: “Miksi haluat toteuttaa tämän näin?”, jonka jälkeen monesti annetaan muutama tuore uusi idea toteuttaa asia. (Tästä diggaan, asiakkaat kanssa) Digikuulla vaikuttaisi olevan hyvä pöhinä päällä…

Kumppaniyritys