Skip to main content

Digikuu on tekijöiden omistama ja positiivisuudella rakentama

Mikä ihmeen Digikuu?
Me ollaan täysin tekijöidemme näköinen yritys, jossa jokainen meistä saa olla täysin oma itsensä tehden tätä intohimosta ja rakkaudesta lajiin.

Meidän osaamisemme on teknisenä ja kaupallisena yhdistelmänä uniikki Suomessa. Ollaan oltu mukana 365-palveluiden menestystarinassa Suomenniemellä heti sen ensimmäisestä päivästä lähtien. Siitä lähtien ja sen aikana ollaan päästy auttamaan asiakkaita rakentamaan upeita onnistumisia tuottavuuden ja tietoturvan osalta 365-palveluiden avulla.

Meidän käsien kautta on kulkenut suoraan tai välillisesti 365-pilveen yli 200 000 loppukäyttäjää. Se on aika iso luku. Näiden satojen projektien aikana olemme käsityksemme mukaan kohdanneet kaikki mahdolliset ja myös mahdottomat haasteet saaden kuitenkin kaikki niistä tavalla tai toisella ratkaistua. Tuohon määrään mahtuu kohtuullisen suuri määrä erilaisia työpajoja, käyttöönottojen suunnittelua ja käyttöönottoja, erilaisia koulutuksia ja asiakaskohtaamisia.

Siitäkin huolimatta ja juuri sen takia me halutaan yhä tehdä vain ja ainostaan tätä yhdessä teidän kanssa.

Rakkaudesta lajiin.

Digikuu on ME

Tuottavuusloikkaaja

Antti Ahola

Meikäläisen kanssa kannattaa jutella jos on kiinnostunut saamaan organisaatioon lisää tehoa, tuottavuutta ja turvallisuutta Microsoftin 365 palveluiden avulla.

Meikäläisen kanssa kannattaa jutella jos on kiinnostunut saamaan organisaatioon lisää tehoa, tuottavuutta ja turvallisuutta Microsoftin 365 palveluiden avulla. Oppia, onnistumisia ja epäonnistumisia on kertynyt muutaman tuhannen pilviasiakastapaamisen verran. 365-kilsoja on takana sen verran, että uskallan luvata tulevasi hyötymään tapaamisestamme.
Pilvihefe

Riku Vuorela

Mikäli tarvitset toimivaa ratkaisua, mikä on helposti ymmärrettävissä niin ole ihmeessä yhteydessä meikäläiseen!

Pulleiden poikien keskimmäinen poika. Olen toiminut erinäisissä asiantuntija- ja konsultointitehtävissä reilut 10 vuotta. Eniten tykkään tehdä töitä M365 tietoturvan ja päätelaitehallinnan parissa. Oman uran aikana on oppinut arvostamaan loppuun asti tehtyä ratkaisua, joka toimii ja saa loppukäyttäjät tyytyväisiksi. Mikäli tarvitset toimivaa ratkaisua, mikä on helposti ymmärrettävissä niin ole ihmeessä yhteydessä meikäläiseen!
DigiDude

Teemu Ahlström

Mä jeesaan kun kyse on tietotyöläisen arjen sujuvoittamisesta Office 365:n vermein. Hyviä käytäntöjä ja tarinoita on tarttunut matkaan vuosien varrella.

DigiDude vuosimallia 2021. Olen viimeiset kymmenen vuotta kouluttanut ja puhunut joustavamman tietotyön puolesta. Ja matka jatkuu. Mä jeesaan kun kyse on tietotyöläisen arjen sujuvoittamisesta Office 365:n vermein. Hyviä käytäntöjä ja tarinoita on tarttunut matkaan vuosien varrella. Jaetaan niitä kun tavataan. Silloin ko mä en tee ATK:ta niin kasvattelen parvekkeella chilejä ja tykkään fiilistellä ulkona. Pidetään kaikki koulutukset sekä sparrailut innostavina ja nolousvapaina. Oppiminen saa olla hauskaakin.
Pilviseppä ja valokuvaaja

Ari Mäkiö

Toisen lajin insinööri löytänyt oman polun oikeasta paikasta ja rakentaa parempia puolia Sharepointin, PowerAppsien sekä kansantajuistamisen avulla.

Toisen lajin insinööri löytänyt oman polun oikeasta paikasta ja rakentaa parempia puolia Sharepointin, PowerAppsien sekä kansantajuistamisen avulla. Pidän kun asiat tehdään kerralla oikein ilman turhaa klikkailua – ja haluan levittää oikeasti tehokkaasti tekemisen ilosanomaa kaikin keinoin (paitsi savumerkein).
Pilvikamu

Ville Kankare

Jos haluat kuulla miten asiat kannattaa tehdä oikeassa maailmassa, ei paperilla tai myyntimateriaaleissa niin silloin kannattaa olla meikäläiseen yhteydessä.

Jos haluat kuulla miten asiat kannattaa tehdä oikeassa maailmassa, ei paperilla tai myyntimateriaaleissa niin silloin kannattaa olla meikäläiseen yhteydessä. Auttamalla muita, kuuntelemalla ja tarjoamalla apua olen voinut oppia asioita, joita ei kirjoista tai tukimateriaaleista löydä. Tuo osaaminen on nyt Digikuun kautta kaikkien käytettävissä järkevällä hinnalla ja 100% tyytyväisyystakuulla! Nähdään pilvimaailmassa, jutellaan kun tavataan ja ennen kaikkea nautitaan jokaisen päivän tuomista uusista mahdollisuuksista.
Pilviheppu

Tommi Maijanen

Ole ihmeessä yhteydessä meikäläiseen, mikäli haluat tehdä työpäivästäsi hauskemman sekä tuottavamman hymy huulilla ja hyvällä meiningillä.

Ylpeästi erilainen oman tiensä kulkija – kuten osaomistamani yritys Digikuukin. Vajaan 20 vuoden menestyksekäs yritysmyynnin historia takana, tästä viimeinen reilut 5 vuotta Microsoftin pilvipalveluiden parissa. Ole ihmeessä yhteydessä meikäläiseen, mikäli haluat tehdä työpäivästäsi hauskemman sekä tuottavamman hymy huulilla ja hyvällä meiningillä.
SuperGuru

Rosa-Lia Ekroos

Ollaan yhteyksissä markkinoinnin- tai muiden juttujen tiimoilta – aina aurinkoisin mielin!

Markkinointi intohimonani, olen Digikuulla se, joka pyörittelee käsissään sivujamme, someamme, materiaalejamme, visuaalista ilmettämme sekä brändiämme. Markkinoinnin parista minulta löytyy muutaman vuoden verran työkokemusta sekä ekonomin tutkinto. Ollaan yhteyksissä markkinoinnin- tai muiden juttujen tiimoilta – aina aurinkoisin mielin!
Pilvirakentaja

Henri Virtanen

Puhuttaessa Sharepoint:sta ja intrasta, ota ihmeessä yhteyttä minuun.

Mis sie tarvitset oikei hyvvää tyyppiä? Täs siul on sellane!” Kuvaus osuu maaliin, mutta murre ei edes samalla seinälle. Puhuttaessa Sharepoint:sta ja intrasta, ota ihmeessä yhteyttä minuun. Mikäli minulta ei löydy ratkaisuehdotusta valmiina, niin luodaan sellainen yhdessä! Lähtökohtana aina, että tuotetta on mukavaa ja helppoa käyttää. Rakennetaan yhdessä teille toimiva ratkaisu, josta käyttäjät ihan oikeasti löytävät etsimänsä ja tarvitsemansa!
Pilvitaikuri

Jasu Snell

Jos haluat projektiisi puujalkavitsejä höystettynä PowerApps/Flow -automatisoinneilla niin meikäläisen puoleen kannattaa kääntyä.

Jos haluat projektiisi puujalkavitsejä höystettynä PowerApps/Flow -automatisoinneilla niin meikäläisen puoleen kannattaa kääntyä. Myös kaikenlaiset 365-migraatiot luonnistuvat, niitä kun on tullut tehtyä jo jokunen vuosi ja monta sudenkuoppaa tullut nähtyä. Haluan rohkaista ihmisiä menemään sieltä, mistä aita ei aina ole matalin ja luottamaan omiin taitoihinsa. Virheiden pelossa ei kannata jättää asioita tekemättä, niistä oppii ja kehittyy.
Pilvikuiskaaja

Riku Mustila

Jos tarvitset sitä kaveria, joka kuuntelee asiasi, toimii sekä tiedon että vaiston varassa ja saa tilanteen ratkaistua, olen käytettävissä!

Olen kulkenut reilut 10 vuotta IT-maailman varjoissa tuomassa valoa, rakentamassa ja purkamassa. Tuona aikana erilaisista pilviunelmista on tehty totta, mutta ihminen on edelleen ATK:n keskiössä. Kaiken tekniikan takana on jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua ja jotain sinistä. Jos siis tarvitset sitä kaveria, joka kuuntelee asiasi, toimii sekä tiedon että vaiston varassa ja saa tilanteen ratkaistua, olen käytettävissä!
IT-kentän moniosaaja

Kai Kolima

ATK-sydämeni on lähinnä teknistä tietoturvaa, koska se vain nyt pitää loppukäyttäjän tyynyn parhaimmassa asennossa öisin.

Pulleiden poikien uusin ja mahdollisesti pitkätukkaisin lisäys. Suomen Turustakin ATK-maailman koukeroita kohta 12 vuotta nauttineena kehtaan väittää, että olen nähnyt ehkä Suomen suurimmat IT-kriisit. Joskus ollen osa ongelman ydintä, mutta onneksi vielä useammin tarjoamassa ratkaisujen avaimia.

Nyt viimeiset parisen vuotta on ATK-sydämeni ollut lähinnä teknistä tietoturvaa, koska se vain nyt pitää loppukäyttäjän tyynyn parhaimmassa asennossa öisin. Saattanen olla ollut myös mukana jokusessa post-häppening ruumiinavauksessa keräämässä digitaalista forensiikkaa jälkipolvien, organisaation oppimisen ja viranomaistenkin riemuksi. Toki perustasoiltaan Microsoftin tuotteet pysyvät myös kämmenissä oli sitten kyseessä Teamsin hienosäädöt tai vaikka PST-arkistovietnam.

Ota rohkeasti yhteyttä modernein viestimenetelmin ja jatketaan diskuteerausta.

Me toimitaan kuten opetetaan ja saarnataan, eli virtuaalisesti. Näin ollen et maksa välillisesti palveluissamme hienoimpien toimistohotellien vuokria. Meidän tekeminen on aina täysin avointa, eikä me luvata koskaan mitään sellaista, jota ei pystytä yhdessä toteuttamaan.

Lupauksemme tueksi saat aina 100 % Tyytyväisyystakuun kaikkeen tekemiseemme. Mikäli kohdataan tilanne, jonka toteuttaminen kanssamme ei syystä tai toisesta onnistu, niin suosittelemme sinulle aina sopivaa kumppania verkostostamme.

Tiedämme ja uskomme tämän toimivan kaikkien eduksi tässä hetkessä ja myös tulevaisuudessa.

Liity postituslistalle

Moi! Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Me luvataan, että viestitellään sulle maksimissaan kerran kuussa. Tarjolla olisi uusimpia vinkkejä, ajankohtaisia kirjoituksia ja Digikuun tulevat webinaarit ja koulutukset! Tilaa tää, niin pysyt messissä ajankohtaisimmissa jutuissa!

Nähdään pilvessä!