Skip to main content

Digikuu on tekijöidensä näköinen ja positiivisuudella rakentama

Mikä ihmeen Digikuu?
Me ollaan täysin tekijöidemme näköinen yritys, jossa jokainen meistä saa olla täysin oma itsensä tehden tätä intohimosta ja rakkaudesta lajiin.

Meidän osaamisemme on teknisenä ja kaupallisena yhdistelmänä uniikki Suomessa. Ollaan oltu mukana 365-palveluiden menestystarinassa Suomenniemellä heti sen ensimmäisestä päivästä lähtien. Siitä lähtien ja sen aikana ollaan päästy auttamaan asiakkaita rakentamaan upeita onnistumisia tuottavuuden ja tietoturvan osalta 365-palveluiden avulla.

Meidän käsien kautta on kulkenut suoraan tai välillisesti 365-pilveen yli 200 000 loppukäyttäjää. Se on aika iso luku. Näiden satojen projektien aikana olemme käsityksemme mukaan kohdanneet kaikki mahdolliset ja myös mahdottomat haasteet saaden kuitenkin kaikki niistä tavalla tai toisella ratkaistua. Tuohon määrään mahtuu kohtuullisen suuri määrä erilaisia työpajoja, käyttöönottojen suunnittelua ja käyttöönottoja, erilaisia koulutuksia ja asiakaskohtaamisia.

Siitäkin huolimatta ja juuri sen takia me halutaan yhä tehdä vain ja ainostaan tätä yhdessä teidän kanssa.

Rakkaudesta lajiin.

Digikuu on ME

Tuottavuusloikkaaja

Antti Ahola

Meikäläisen kanssa kannattaa jutella jos on kiinnostunut saamaan organisaatioon lisää tehoa, tuottavuutta ja turvallisuutta Microsoftin 365 palveluiden avulla.

Meikäläisen kanssa kannattaa jutella jos on kiinnostunut saamaan organisaatioon lisää tehoa, tuottavuutta ja turvallisuutta Microsoftin 365 palveluiden avulla. Oppia, onnistumisia ja epäonnistumisia on kertynyt muutaman tuhannen pilviasiakastapaamisen verran. 365-kilsoja on takana sen verran, että uskallan luvata tulevasi hyötymään tapaamisestamme.
Pilvihefe

Riku Vuorela

Mikäli tarvitset toimivaa ratkaisua, mikä on helposti ymmärrettävissä niin ole ihmeessä yhteydessä meikäläiseen!

Pulleiden poikien keskimmäinen poika. Olen toiminut erinäisissä asiantuntija- ja konsultointitehtävissä reilut 10 vuotta. Eniten tykkään tehdä töitä M365 tietoturvan ja päätelaitehallinnan parissa. Oman uran aikana on oppinut arvostamaan loppuun asti tehtyä ratkaisua, joka toimii ja saa loppukäyttäjät tyytyväisiksi. Mikäli tarvitset toimivaa ratkaisua, mikä on helposti ymmärrettävissä niin ole ihmeessä yhteydessä meikäläiseen!
DigiDude

Teemu Ahlström

Mä jeesaan kun kyse on tietotyöläisen arjen sujuvoittamisesta Office 365:n vermein. Hyviä käytäntöjä ja tarinoita on tarttunut matkaan vuosien varrella.

DigiDude vuosimallia 2021. Olen viimeiset kymmenen vuotta kouluttanut ja puhunut joustavamman tietotyön puolesta. Ja matka jatkuu. Mä jeesaan kun kyse on tietotyöläisen arjen sujuvoittamisesta Office 365:n vermein. Hyviä käytäntöjä ja tarinoita on tarttunut matkaan vuosien varrella. Jaetaan niitä kun tavataan. Silloin ko mä en tee ATK:ta niin kasvattelen parvekkeella chilejä ja tykkään fiilistellä ulkona. Pidetään kaikki koulutukset sekä sparrailut innostavina ja nolousvapaina. Oppiminen saa olla hauskaakin.
Pilviseppä ja valokuvaaja

Ari Mäkiö

Toisen lajin insinööri löytänyt oman polun oikeasta paikasta ja rakentaa parempia puolia Sharepointin, PowerAppsien sekä kansantajuistamisen avulla.

Toisen lajin insinööri löytänyt oman polun oikeasta paikasta ja rakentaa parempia puolia Sharepointin, PowerAppsien sekä kansantajuistamisen avulla. Pidän kun asiat tehdään kerralla oikein ilman turhaa klikkailua – ja haluan levittää oikeasti tehokkaasti tekemisen ilosanomaa kaikin keinoin (paitsi savumerkein).
PilviMatkaopas

Elina Laasonen

Minulla on pitkäaikainen kokemus IT-alalta ja olen työskennellyt monipuolisesti niin perinteisillä ratkaisuilla kuin pilvimaailmassa.

Kutsuuko pilvimaailma? Vai onko perustoiminnot jo siirretty pilveen, mutta uusien sovellusten ja toimintojen käyttöönotto tuntuu haasteelliselta? Autan mielelläni!
Minulla on pitkäaikainen kokemus IT-alalta ja olen työskennellyt monipuolisesti niin perinteisillä ratkaisuilla kuin pilvimaailmassa. Olen ollut mukana lukuisissa projekteissa, joissa siirrytään perinteisistä IT-infrastruktuureista moderneihin pilvipohjaisiin ratkaisuihin. Tämän vuoksi ymmärrän vanhojen järjestelmien ja toimintatapojen haasteet ja pystyn auttamaan organisaatioita siirtymään sujuvasti uusien teknologioiden käyttöön.
Puhun sujuvasti sekä ATK:ta että IT:tä, mutta voin tarvittaessa esittää asiat myös selkosuomella. 😊
Pilvikamu

Ville Kankare

Jos haluat kuulla miten asiat kannattaa tehdä oikeassa maailmassa, ei paperilla tai myyntimateriaaleissa niin silloin kannattaa olla meikäläiseen yhteydessä.

Jos haluat kuulla miten asiat kannattaa tehdä oikeassa maailmassa, ei paperilla tai myyntimateriaaleissa niin silloin kannattaa olla meikäläiseen yhteydessä. Auttamalla muita, kuuntelemalla ja tarjoamalla apua olen voinut oppia asioita, joita ei kirjoista tai tukimateriaaleista löydä. Tuo osaaminen on nyt Digikuun kautta kaikkien käytettävissä järkevällä hinnalla ja 100% tyytyväisyystakuulla! Nähdään pilvimaailmassa, jutellaan kun tavataan ja ennen kaikkea nautitaan jokaisen päivän tuomista uusista mahdollisuuksista.
Pilviheppu

Tommi Maijanen

Ole ihmeessä yhteydessä meikäläiseen, mikäli haluat tehdä työpäivästäsi hauskemman sekä tuottavamman hymy huulilla ja hyvällä meiningillä.

Ylpeästi erilainen oman tiensä kulkija – kuten osaomistamani yritys Digikuukin. Vajaan 20 vuoden menestyksekäs yritysmyynnin historia takana, tästä viimeinen reilut 5 vuotta Microsoftin pilvipalveluiden parissa. Ole ihmeessä yhteydessä meikäläiseen, mikäli haluat tehdä työpäivästäsi hauskemman sekä tuottavamman hymy huulilla ja hyvällä meiningillä.
Pilvirakentaja

Henri Virtanen

Puhuttaessa Sharepoint:sta ja intrasta, ota ihmeessä yhteyttä minuun.

Mis sie tarvitset oikei hyvvää tyyppiä? Täs siul on sellane!” Kuvaus osuu maaliin, mutta murre ei edes samalla seinälle. Puhuttaessa Sharepoint:sta ja intrasta, ota ihmeessä yhteyttä minuun. Mikäli minulta ei löydy ratkaisuehdotusta valmiina, niin luodaan sellainen yhdessä! Lähtökohtana aina, että tuotetta on mukavaa ja helppoa käyttää. Rakennetaan yhdessä teille toimiva ratkaisu, josta käyttäjät ihan oikeasti löytävät etsimänsä ja tarvitsemansa!
PilviPioneeri

Riku Manninen

Pilvi, päätelaitteet ja paha mieli. Anna jälkimmäisen jäädä pois ja laitetaan asiat järjestykseen.

Pilvi, päätelaitteet ja paha mieli. Anna jälkimmäisen jäädä pois ja laitetaan asiat järjestykseen.

Näiden metkujen tunteminen, kasaaminen ja tottakai selvittäminen kuuluu leipälajiini joten annappa meikäläisen auttaa. Kokemusta löytyy lähes jokaiselta IT-pelikentän osa-alueelta reilun 13 vuoden ajalta.
Nykyinen arki ja juhla pyörii pääsääntöisesti Microsoftin päätelaitehallinnan ja sen tuoman tietoturvan saralla, unohtamatta tietenkään muita M365 maailman virveleitä!

Ota reippaasti yhteyttä, mikäli päätelaiteasiat askarruttaa, niin kurkataan yhdessä miten näitä asioita voidaan parannella!

Pilvitaikuri

Jasu Snell

Jos haluat projektiisi puujalkavitsejä höystettynä PowerApps/Flow -automatisoinneilla niin meikäläisen puoleen kannattaa kääntyä.

Jos haluat projektiisi puujalkavitsejä höystettynä PowerApps/Flow -automatisoinneilla niin meikäläisen puoleen kannattaa kääntyä. Myös kaikenlaiset 365-migraatiot luonnistuvat, niitä kun on tullut tehtyä jo jokunen vuosi ja monta sudenkuoppaa tullut nähtyä. Haluan rohkaista ihmisiä menemään sieltä, mistä aita ei aina ole matalin ja luottamaan omiin taitoihinsa. Virheiden pelossa ei kannata jättää asioita tekemättä, niistä oppii ja kehittyy.
Pilvikuiskaaja

Riku Mustila

Jos tarvitset sitä kaveria, joka kuuntelee asiasi, toimii sekä tiedon että vaiston varassa ja saa tilanteen ratkaistua, olen käytettävissä!

Olen kulkenut reilut 10 vuotta IT-maailman varjoissa tuomassa valoa, rakentamassa ja purkamassa. Tuona aikana erilaisista pilviunelmista on tehty totta, mutta ihminen on edelleen ATK:n keskiössä. Kaiken tekniikan takana on jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua ja jotain sinistä. Jos siis tarvitset sitä kaveria, joka kuuntelee asiasi, toimii sekä tiedon että vaiston varassa ja saa tilanteen ratkaistua, olen käytettävissä!
IT-kentän moniosaaja

Kai Kolima

ATK-sydämeni on lähinnä teknistä tietoturvaa, koska se vain nyt pitää loppukäyttäjän tyynyn parhaimmassa asennossa öisin.

Pulleiden poikien uusin ja mahdollisesti pitkätukkaisin lisäys. Suomen Turustakin ATK-maailman koukeroita kohta 12 vuotta nauttineena kehtaan väittää, että olen nähnyt ehkä Suomen suurimmat IT-kriisit. Joskus ollen osa ongelman ydintä, mutta onneksi vielä useammin tarjoamassa ratkaisujen avaimia.

Nyt viimeiset parisen vuotta on ATK-sydämeni ollut lähinnä teknistä tietoturvaa, koska se vain nyt pitää loppukäyttäjän tyynyn parhaimmassa asennossa öisin. Saattanen olla ollut myös mukana jokusessa post-häppening ruumiinavauksessa keräämässä digitaalista forensiikkaa jälkipolvien, organisaation oppimisen ja viranomaistenkin riemuksi. Toki perustasoiltaan Microsoftin tuotteet pysyvät myös kämmenissä oli sitten kyseessä Teamsin hienosäädöt tai vaikka PST-arkistovietnam.

Ota rohkeasti yhteyttä modernein viestimenetelmin ja jatketaan diskuteerausta.

PilviEnkeli

Karoliina Häkkinen

Digikuun ensimmäisenä PilviEnkelinä haluan auttaa jokaista löytämään oman tapansa M365-työkalujen käyttöön, siinä samalla jaellen yleisiä vinkkejä sujuvaan työelämään.

Digikuun ensimmäisenä PilviEnkelinä haluan auttaa jokaista löytämään oman tapansa M365-työkalujen käyttöön, siinä samalla jaellen yleisiä vinkkejä sujuvaan työelämään. Monipuolista kokemusta on kertynyt 20 vuoden ajalta mm. akateemisesta maailmasta sekä tapahtuma-alalta, pääpainon ollen vahvasti henkilöstöhallinnossa ja esimiestyössä. Uskon näiden kokemusten antavan täysin uniikin näkökulman koulutuksiini. Nautin siitä, kun saan muut oivaltamaan asioita ja löytämään ilon työhönsä!

Identifioidun vahvasti Xenniaaliksi: analogisen lapsuuden jälkeen nautin digitaalisesta aikuisuudesta täysin siemauksin, enkä malta odottaa, mitä uusi digitaalinen tulevaisuus tuo tullessaan!

Me toimitaan kuten opetetaan ja saarnataan, eli virtuaalisesti. Näin ollen et maksa välillisesti palveluissamme hienoimpien toimistohotellien vuokria. Meidän tekeminen on aina täysin avointa, eikä me luvata koskaan mitään sellaista, jota ei pystytä yhdessä toteuttamaan.

Lupauksemme tueksi saat aina 100 % Tyytyväisyystakuun kaikkeen tekemiseemme. Mikäli kohdataan tilanne, jonka toteuttaminen kanssamme ei syystä tai toisesta onnistu, niin suosittelemme sinulle aina sopivaa kumppania verkostostamme.

Tiedämme ja uskomme tämän toimivan kaikkien eduksi tässä hetkessä ja myös tulevaisuudessa.

”Netox osti Microsoft 365 -palveluihin erikoistuneen Digikuu Oy:n koko osakekannan. Strateginen kauppa laajentaa Netoxin palvelutarjontaa ja vahvistaa Netoxin asemaa IT-palveluiden, kyberturvan ja erityisesti Microsoft-palveluiden tuottajana. Netoxin ja Digikuun omistajat ovat allekirjoittaneet sopimuksen 31.5.2023 ja kauppa on toimeenpantu välittömästi. Kaupan yhteydessä Netoxin omistuspohja laajenee, kun Digikuun osakkaista ja osasta Netoxin avainhenkilöisä tulee Netoxin osakkaita.”

Netoxin toimitusjohtaja Mikko Luhtaniemi kommentoi hankintaa seuraavasti: ”Strategiaamme perustuen olemme aktiivisesti kehittäneet Microsoft -palveluntarjontaamme ja keskittyneet rakentamaan M365-osaamistamme sekä IT Services-, että Cybersecurity-liiketoiminnoissamme. Olemme todella tyytyväisiä saadessamme Digikuun lahjakkaat moniosaajat osaksi asiantuntijatiimiämme. Tämä vahvistaa osaamistamme entisestään ja tukee tavoitettamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset IT- ja kyberturvapalvelut.

Digikuun hallituksen puheenjohtaja Ville Kankare kommentoi: ”Olemme erittäin iloisia siitä, että pääsemme osaksi Netoxin asiantuntijatiimiä. Uskomme, että yhdistämällä voimamme pystymme tarjoamaan kasvavalle asiakaskunnallemme entistä laajemman ja monipuolisemman palveluvalikoiman ja tekemään sen jatkossakin omalla tavallamme. Jo ensimmäisistä keskusteluista alkaen oli selvää, että Netox jakaa yhteiset arvot Digikuun kanssa ja pitää huolta niin asiakkaistaan kuin työntekijöistään. Odotamme innolla, mitä kaikkea uutta saamme yhdessä aikaan.

Liity postituslistalle

Moi! Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Me luvataan, että viestitellään sulle maksimissaan kerran kuussa. Tarjolla olisi uusimpia vinkkejä, ajankohtaisia kirjoituksia ja Digikuun tulevat webinaarit ja koulutukset! Tilaa tää, niin pysyt messissä ajankohtaisimmissa jutuissa!

Nähdään pilvessä!