Kurssit

Digikuun kurssit

Uusia ideoita, ajatuksia ja tukea oman osaamisen kehittämiseen

Haluatko tuottavammaksi ja tehokkaammaksi M365-maailmassa?

Olemme toimittaneet yli 200 000 käyttäjää 365-palveluihin ja
teemme viikoittain n. 70 kpl 365-palveluihin liittyvää kohtaamista.

Koulutamme aina innostavasti ja asiakaslähtöisesti. Tervetuloa kursseillemme!

Hinnat

Yksilöhinta:
49 € / hlö

(sis. tallenteen ja 100% toteutumistakuun)

Haluatko ostaa koulutuksen koko organisaatiolle?
Ota yhteyttä: info@digikuu.fi

Miksi lähteä mukaan?

Olemme pitäneet useita satoja vastaavia koulutuksia eri yrityksille ja eri käyttöönoton tai hyödyntämisen vaiheessa oleville henkilöille ja tiedämme kokemuksesta sen, että koulutuksessamme saat paljon uusia ideoita, ajatuksia, käytännön vinkkejä ja tukea oman osaamisesi kehittämiseen.

Vinkit ovat aina käytännönläheisiä kummuten Digikuun ja asiakkaidemme arjesta ollen näin sellaisia, että voit hyödyntää niitä välittömästi koulutuksen jälkeen. Koulutuksessa ei keskitytä esittelemään tai markkinoimaan M365:sta, vaan opettelemaan käytännönläheisesti sen tehokasta hyödyntämistä arjessa.

Saat pääsyn Digikuun päivittyviin Digivalmennuksiin vuodeksi

Digikuu tuottaa, päivittää ja kehittää M365:n liittyviä Digivalmennuksia. Tarjoamme kaikille koulutukseemme osallistuville maksuttoman pääsyn kaikkiin, nykyisiin ja tuleviin, Digivalmennuksiimme (n. 30 tuntia materiaalia, loppukäyttäjälle suunnattuna) vuoden ajaksi.

Digivalmennukset sisältävät paljon materiaalia käyttäjäystävällisesti 365-ekosysteemin parhaista käyttötavoista. Nämä materiaalit toimivat hyvänä tukena virtuaalikoulutuksille.

30 minuutin maksuttoman konsultoinnin

Tiedämme kokemuksesta sen, että koulutuksen jälkeen herää usein kysymyksiä, joihin olisi mukavaa saada vastauksia ilman tuntien googlettelua.

Tarjoammekin siis kaikille koulutukseen osallistuneille mahdollisuuden varata Digikuulta 30 minuuttia asiantuntijamme virtuaalista aikaa, jolloin voimme auttaa sinua ja vastata kysymyksiisi.

Kaikki syksyn 2022 kurssit:

Kaikki kurssimme ovat virtuaalisia.

Opiskele yhdessä muiden kanssa. Kurssiemme kestot 2h – 3h.

Teams projektikäytössä

25.8.2022 klo. 9-11.00

Teams tuo koko projektitiimille yhteisen alustan kaikelle kommunikaatiolle ja dokumentoinnille. Tämän koulutuksen jälkeen osaat rakentaa projektitiimillesi yhteisen tilan, josta tulet saamaan harvinaista palautetta, kun kerrankin kaikki on samalla kartalla.

Lue lisää ja lähde mukaan!

Tiimin tehtävienhallinta kuntoon Plannerilla ja To-Do:lla 15.9.2022

15.9.2022 klo. 9-11.00

Koska kukaan ei jaksa sitä, että osa porukasta ei tiedä mitä ollaan tekemässä. Tämän koulutuksen jälkeen osaat rakentaa tiimillesi tehokkaita tehtävienhallintasuunnitelmia.

Lue lisää ja lähde mukaan!

Tietoturvakoulutus organisaation loppukäyttäjille 6.10.2022

6.10.2022 klo. 9-11.00

Tietoturvamme heikoin lenkki on valitettavasti poikkeuksetta me ihmiset itse. Kun me hallitsemme homman, niin riskit pienenee merkittävästi. Tämän koulutuksen jälkeen osaat tunnistaa yleisimmät tietoturvauhkat niin virtuaalisesti kuin fyysisesti.

Lue lisää ja lähde mukaan!

Intranet kolmessa tunnissa 17.11.2022

17.11.2022 klo. 9-12.00

No tarvitaanko me sitä Intranettia? Meillä on kyl jo sellainen mutta siellä ei kukaan käy. Miksen mä löydä mitään Intranetista?

Jos ajatus on rakentaa intranet, pävittää vanhaa tai pohtia että tarvitaanko juuri me sitä intranettia on tämä koulutus juuri sinulle.

Tässä koulutuksessa käydään lävitse kaikki rakennuspalikat modernin, nykyaikaisen ja tarkoitustaan palvelevan intranetin rakentamiseen.

Lue lisää ja lähde mukaan!

Muistiinpanot kerralla kuntoon 8.12.2022

8.12.2022 klo. 9-11.00

Muistettavan tiedon määrä kasvaa koko ajan ja oma pää säilytyspaikkana on siihen huono. Tämän koulutuksen jälkeen sinulla on hyvä kyvykkyys järjestää kaikki muistiinpanosi niin, että asioiden mieleen palauttelu ei kuormita päätä.

Lue lisää ja lähde mukaan!

Koulutuksista sanottua:

“Kouluttaja on erittäin innostava ja tuo asiat esille sillä tavalla että ne varmasti tulevat myös käyttöön.”

“Mahtava esitys, innostava ja positiivinen!”

“Kivasti esitetty perusteet”

“Kouluttaja tiesi mistä puhui. Hienoa, että mentiin vauhdilla, mutta selkeästi.”

“Kouluttajan tapa esittää asioita on inspiroiva”

“Selkeä opastus, helppo seurata”

“Innostava luennoija! Hyvä, että esitykset saa jälkikäteen, koska teknisesti aika nopeaa meininkiä.”