Tietoturva

Windows Autopilot käyttöönotto

Moderni päätelaitehallinta on nykypäivää, se mahdollistaa hybridityöskentelyn ja sen, että asioita voidaan tehdä paikkaan sitomatta.

Autopilotin avulla uusien laitteiden (Windows) käyttöönotto käy näppärästi ja uusi työntekijä saa laitteensa käyttöön ensimmäisenä päivänä, parhaimmillaan ilman IT:n edeltäviä toimenpiteitä.

Kun autopilottiin yhdistetään moderni päätelaitehallinta (Intune) on käsissä kokonaisuus, jonka avulla modernin hybridityön mahdollistaminen ja päätelaitteiden suojaaminen ja asetusten hallinta on mahdollista riippumatta siitä, missä päin maailmaa työntekijä työnsä tekee.

Tässä käyttöönottoprojektissa otamme käyttöön Windows Autopilotin ja autamme asiakasta integroimaan sen osaksi koko laitehallinnan prosessia.

Windows Autopilotin käyttöönotto edellyttää, että asiakkaalla on Intune-käyttöönotto tehty tai sitä ollaan parhaillaan tekemässä Digikuun kanssa.

 Windows Autopilot -projekti pitää sisällään muun muassa: 

  • Azure AD Company Branding -määritykset ja olemassa olevien määritysten tarkastaminen
  • Windows 10/11 lisensointimallin tarkastaminen, suunnittelu ja toteuttaminen Autopilottia ajatellen
  • Autopilot-profiilien luominen: Azure AD Join tai Azure AD Hybrid Join (edellyttää mm. VPN-konfiguraatiota)
  • Tarkastetaan käytössä olevat Intune-konfiguraatiot ja tehdään niihin tarvittavat muutokset Autopilotin hyödyntämiseksi.

Projekti perustuu Digikuun kokemuksen kautta luotuihin parhaisiin käytäntöihin ja ottaa käyttöön asiakkaalla käyttöön ne.

Hinta 2900 euroa