Skip to main content

WEBINAARISARJA

Kuun pimeä puoli

Toinen webinaari 17.5.2023

Konkreettista asiaa tietoturvasta

Digikuun Kuun pimeä puoli –webinaarisarjassa käsittelemme tietoturvaan ja kyberturvallisuuteen liittyviä ajankohtaisia trendejä. Keskustelemme uhkakuvista ja mahdollisuuksista, joilla näihin uhkiin voi ja kannattaa varautua.

Kuun pimeä puoli webinaari on konkreettinen, käytännönläheinen eikä se sisällä markkinointihöpötystä.
Me kerrotaan mielipiteemme siitä, miltä tietoturvamaailma meidän ja asiakkaiden silmin näyttää ja millaisia oppeja sieltä on jaettavaksi kaikille.

Digikuun Kuun pimeä puoli -webinaarisarjassa käsittelemme tietoturvaan ja kyberturvallisuuteen liittyviä ajankohtaisia trendejä, uhkakuvia ja mahdollisuuksia erilaisilta uhilta suojautumiseen.

Samalla perataan myös kuumimmat uutiset ja aiheet tietoturvakentältä ja katsotaan mitä sekä valoisalla että pimeällä puolella on tapahtunut ja ja mitä on odotettavissa.

Webinaarin jälkeen tiedät mistä tällä hetkellä puhutaan, mitä kannattaa omalla kohdalla tietoturvan osalta miettiä ja miten oman organisaation kehittymistä kannattaa ohjata.

Webinaarissa äänessä ovat Digikuun asiantuntijat ja yleisöllä on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja.

Miten pääsen tähän mukaan?

Vuoden 2023 Kuun pimeä puoli -webinaarit pidetään seuraavasti:

25.1.2023 kello 14:00 – 15:00
Katso webinaarin tallenne!

17.5.2023 kello 14:00 – 15:00

6.9.2023 kello 14:00 – 15:00

29.9.2023 kello 14:00 – 15:00

Webinaarit ovat täysin maksuttomia ja avoimia.
Webinaarit tallennetaan ja tallenne julkaistaan uutiskirjeessä webinaarin jälkeen.

Liity postituslistalle ja saat pääsyn webinaareihin!

Moi! Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen saat linkit Kuun pimeä puoli -webinaareihin, sekä moniin muihin Digikuun tuleviin webinaareihin!

Me luvataan, että viestitellään sulle maksimissaan kerran kuussa. Tarjolla on uusimpia vinkkejä, ajankohtaisia kirjoituksia ja Digikuun tulevat webinaarit ja koulutukset! Tilaa tää, niin pysyt messissä ajankohtaisimmissa jutuissa!

Nähdään pilvessä! Kuun pimeä puoli webinaari

Katso webinaarin tallenne!

Mikäli et päässyt paikalle, voit katsoa webinaarin alta. Otetaan myös mielellään vastaan palautetta!

Play Video

Muuta aiheeseen liittyvää

Fiksua tietoturvaa -koulutus organisaation loppukäyttäjille

Fiksua tietoturvaa -koulutuksessa oivallutetaan ja kerrotaan käytännönläheisesti, miksi jokainen meistä on houkutteleva kohde ja millä tavalla meidän käyttäjien heikkouksia järjestelmien käytössä ja työtavoissa pyritään järjestelmällisesti etsimään rikollisten toimesta.

Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille organisaation käyttäjille. Olitpa sitten mestari digitaalisten työvälineiden kanssa tai vasta digitaalista matkaasi aloitteleva saat tässä koulutuksessa konkreettisia, käytännönläheisiä vinkkejä siihen miten varmistat tietoturvan toteutumisen omassa työssäsi.

Koulutuksen ajankohta: 2.2.2023 klo. 9-11.00

Hinta 290€/organisaatio