Skip to main content
Yleinen

Unelmia ja toimistohommia

Kirjoittanut 14.6.202120 lokakuun, 2022Ei kommentteja2 min lukuaika

Viime vuoden huhtikuussa satuin verkostoitumaan LinkedIn:ssä Pilvivaari Tommiin. Sovimme Tommin kanssa #äänitaajuspuhelun, jonka saimme toteutettua melko pian tämän jälkeen. Olin siihen aikaan opiskelija ja menossa erääseen toiseen yritykseen kesäksi (2020) töihin. Valmistumiseni piti häämöttää joulukuussa ja toisessa kädessä Digikuun työsopimus! Näistä valitettavasti vain toinen toteutui, eli aloitin Digikuulla tammikuussa 2021.

Työskentelyn aloittamisesta on kulunut nyt likimain viisi kuukautta. Matka on ollut tähän saakka huikea ja olen saanut olla todella monessa mukana. Matkan varrelle on mahtunut paljon erilaisia yrityksiä, yhteistyöasioita, tekniikkaa ja ihmisiä. Olen päässyt näkemään ja oppimaan muun muassa työasemapuolesta (Intune ja Autopilot), erilaisista migraatioista (M365 tenant-to-tenant, Google Workspace-to-M365), miten kliksutellaan Intranet (Sharepoint) kasaan, koulutusten pitämistä (Kahvivartit) sekä sukeltamaan Power App:sien maailmaan! Perehdytys on siis ollut laaja ja edellä mainituista asioista olen omimmiksi kokenut Power Apps tekemisen ja migraatioiden teon. Digikuulla olen tässä lyhyessä ajassa huomannut sen, että myös joustavuutta löytyy! Sain tehdä opinnäyteyötäni työn lomassa ja tämän ansiosta myös valmistuin nopeammin. Otsikon mukaisesti siis unelmat kävivät toteen, vaan eivät toimistohommat, koska meillä ei ole toimistoa.

Koska kouluttautuminen kannattaa aina, niin muista, että säkin voit aina tulla kouluttautumaan meidän M365-koulutuksiin. Seuraava koulutus onkin jo nurkan takana, eli huomenna 15.6 aiheesta ”Perinteiset” prosessit digimaailmaan – Forms, Power Automate ja Power Apps. (Lue lisää!)

Nautitaan kesästä ja paljon onnea kaikille valmistuneille!

PilviDude Lauri Lappalainen