Kahvivartti®

Tökkiikkö Teamsin käyttö? Onnistuuko Outlookin käyttö tehokkaasti? Mitenkäs niitä OneDrivea, ToDo:ta ja Planneria olisi järkevää käyttää?

Jos mielessäsi liikkuu moisia kysymyksiä niin Digikuun Kahvivartit ovat apunasi ollen eräs suosituimmista osa-alueista koulutustarjoamassamme.

Ne ovat nousseet tehokkaimmaksi sekä keskeisimmäksi tavaksi jalkauttaa 365-palveluiden osaamista sekä orgaanisaatiokohtaisia viestinnän pelisääntöjä kaiken kokoisissa yhteisöissä.

Eri Kahvivartti-koulutussisältöjä löytyy tällä hetkellä noin 60 kappaletta ja kehitämme jatkuvasti uusia asiakastarpeiden, Microsoft 365-palveluiden kehityksen markkinakysynnän pohjalta.

kahvivartti on käytännönläheinen

Digikuu Oy on kouluttanut tuhansia suomalaisia loppukäyttäjiä Microsoft 365-palveluiden tehokkaamman ja tietoturvallisemman hyödyntämisen parissa.

Kaikissa Kahvivartti-sisällöissämme saat parhaat käyttövinkit simppelissä, selkokielisessä ja innostavassa paketissa.

Kahvivartti-koulutuksissamme oppimasi taidot ovat aina käytännönläheisiä kummuten asiakkaidemme ja Digikuun omasta arjesta ollen näin sellaisia, että voit hyödyntää niitä palveluiden tehokkaana käyttäjänä välittömästi koulutuksen jälkeen.

Koulutuksissa emme keskity esittelemään tai markkinoimaan Microsoft 365-palveluita vaan auttamaan sinua erittäin käytännönläheisesti palveluiden hyödyntämisessä arjessasi.

Kahvivartti-tarjoaman kaikki koulutussisältö voidaan tuottaa tarvittessa myös englanniksi.

Ota yhteyttä

INNOSTAVA KOULUTTAJA

Kahvivartin vetää aina elävä, asiansa osaava ja innostava Digikuun kouluttaja.

15-20 MIN

Yhden Kahvivartti-koulutuksen mitta on noin 15-20 minuuttia ja se toteutetaan aina virtuaalisesti – lähtökohtaisesti Teamsillä.

KYSYMYKSIIN VASTAUKSIA

Kahvivartti sisältää aina myös lyhyen
kysymysosion koulutuksen lopussa.

TALLENNE MYÖHEMMIN KATSOTTAVAKSI

Ilman erillisveloitusta saat myös jokaisesta Kahvivartti-koulutuksesta tallenteen, jota voidaan hyödyntää helposti ja ketterästi jatkossa koko organisaation oppimisen tukena.

hinnasto:

kahvivartti 5 kpl

900 €

kahvivartti 10 kpl

1700 €

kahvivartti 20 kpl

3200 €

kahvivartti jatkuvana palveluna

750 / kk €