Skip to main content
Yleinen

Huippuosaamisen hankkiminen hypermarketista

Kirjoittanut 17.3.202215 heinäkuun, 2022Ei kommentteja2 min lukuaika

Huippuosaamista hypermarketista?

Meistä monen elämän täyttää työntekeminen ja siihen kunnianhimoisesti suhtautuminen. Onneks sieltä kuuluisalta kolikon toiselta puolelta löytyy vähintään yhtä usealta työtä tasapainottava vapaa-ajan harrastus, joka toimii varaventtiilinä työpaineiden purkamiseen ja nollaamiseen.

Esimerkkejä mainioista harrastuksista löytyy läjäpäin, tässä vaan muutama.

Olet hurahtanut intohimoisesti kuntohiihtoon. Tai maantiepyöräilyyn. Kenties elämäsi täyttää kitaransoiton harrastaminen.

Miten ihmeessä nää asiat liittyvät millään tavalla ihastuttaviin it-asioihin?

Eivät oikeastaan millään tavalla 😉

Mut yksi aasinsilta harrastusten ja it:n välille voidaan rakentaa ja se liittyy harrastusvälineneiden aka palveluiden hankkimiseen.

Tunnetko yhtään maantiepyöräilijää, joka käy hankkimassa oman putkensa ja siihen liittyvät rensselit hypermarketista, jossa myydään samaan aikaan lumilinkoja, kodinelektroniikkaa sekä ruokaa ja vieläpä tietenkin siten, että se kerryttää niitä kuuluisia bonuksia? Ai et – no en minäkään.

Yhtä lailla en tunne yhtään hiihtoa harrastavaa tahoa, joka hankkisi intohimonsa kohteet vastaavista ostopaikoista.

Nää tyypit – joita tunnen henkilökohtaisesti useita – ostavat aina vermeensä asiaan vihkiytyneistä erikoisliikkeistä, jotka ovat keskittyneet täysin asiaansa ja ovat sen huippuammattilaisia.

Samalla tavalla meille näyttäytyy asiakkaiden tavat hankkia meiltä Microsoft 365-ekosysteemin hyödyntämiseen liittyviä palveluita.

Asiakkaat eivät halua, että me renkataan samalla vasemmalla kädellä kaikkia tunnettuja hyperjulkipilviä, palomuureja ja kaikkia muita ränkylöitä.

Jos tarkoituksesi on siis kerätä IT-ostojen bonuksia niin silloin kannattaa suunnata sinne hypermarkettiin.

Mikäli taas haluat parasta mahdollista palvelua tiettyyn palvelukokonaisuuteen liittyen niin kannattaa käyttää muutama minuuttia arvokasta aikaansa ja etsiä aiheeseen vihkiytynyt taho.

Näitä taloja löytyy Suomesta onneksi useita ja lisää tulee koko ajan.

Digikuu on ollut sellainen jo syntymästään lähtien.

Kevätaurinkoa kaikille toivottaen!

– PilviHeppu Tommi Maijanen