Skip to main content

Budjetointikassasta lahjoja henkilöstön pukinkonttiin

 

Kellojen kääntöjen jälkeen vuosi alkaa kääntymään loppusuoralle ja kohtahan me kaikki istumme jo joulupöydässä mässäilemässä kinkkua ja muita herkkuja.

Tässä vaiheessa vuotta yritykset ja muut organisaatiot myös perinteisesti pyörittävät omia budjettejaan – jos eivät ole sitä jo tehneet – ja miettivät et mitäs herkkuja omalla porukalle tarjotaan joulupöydän antimien jälkeen uuden vuoden puolella.

Uskon, toivon ja tiedän, että moni organisaatiosi loppukäyttäjä kaipaisi uuden vuoden lahjaksi itselleen uusien it-järjestelmien ja lisenssien lisäksi apua selviytyä nykypäivän hektisessä työelämässä jatkuvasti muuttuvien palveluiden parissa.

Digikuulta ei tunnetusti noita it-järjestelmiä tai lisenssejä ole aiemmin saanut eikä saa myöskään vuonna 2023.

Loppukäyttäjien osaamisen jatkuvassa kehittämisessä Microsoft 365-palveluiden ympärillä taas jeesailemme mielellämme myös ens vuonna.

Koko organisaation loppukäyttäjille suunnattuna koulutusmuotoja löytyy monia, mainittakoon tässä esimerkkinä vaikkapa perinteiset Kahvivartit, Kahvivarttijuna tai One to many-koulutukset.

Ja kohta niitä löytyy vielä läjäpäin lisää, tulemme kohta ulos kaapista meidän uusien videomuotoisten valmennusten osalta.

Käypäs vilkaisemassa Digikuun kotisivuilta tai pistä viestiä suoraan Antillle tai mulle ja katotaan mitä just teille laitetaan tänä vuonna pukinkonttiin.

Ja ai niin.

Siihen käyttäjien osaamisen kehittämiseen ei voi ikinä käyttää liikaa aikaa tai rahaa.

Ei tänä vuonna eikä tulevana.

Menestyksestä loppuvuotta kaikille!

 

– PilviHeppu Tommi Maijanen

Kellojen kääntöjen jälkeen vuosi alkaa kääntymään loppusuoralle ja kohtahan me kaikki istumme jo joulupöydässä mässäilemässä kinkkua ja muita herkkuja.Tässä vaiheessa vuotta yritykset ja muut organisaatiot myös perinteisesti pyörittävät omia budjettejaan – jos eivät ole sitä jo tehneet – ja miettivät et mitäs herkkuja omalla porukalle tarjotaan joulupöydän antimien jälkeen uuden vuoden puolella.Uskon, toivon ja tiedän, että moni organisaatiosi loppukäyttäjä kaipaisi uuden vuoden lahjaksi itselleen uusien it-järjestelmien ja lisenssien lisäksi apua selviytyä nykypäivän hektisessä työelämässä jatkuvasti muuttuvien palveluiden parissa.Digikuulta ei tunnetusti noita it-järjestelmiä tai lisenssejä ole aiemmin saanut eikä saa myöskään vuonna 2023.Loppukäyttäjien osaamisen jatkuvassa kehittämisessä Microsoft 365-palveluiden ympärillä taas jeesailemme mielellämme myös ens vuonna.Koko organisaation loppukäyttäjille suunnattuna koulutusmuotoja löytyy monia, mainittakoon tässä esimerkkinä vaikkapa perinteiset Kahvivartit, Kahvivarttijuna tai One to many-koulutukset.Ja kohta niitä löytyy vielä läjäpäin lisää, tulemme kohta ulos kaapista meidän uusien videomuotoisten valmennusten osalta.Käypäs vilkaisemassa Digikuun kotisivuilta tai pistä viestiä suoraan Antillle tai mulle ja katotaan mitä just teille laitetaan tänä vuonna pukinkonttiin.