Skip to main content

“Miksi ihmeessä mä tulisin Digikuulle töihin?”

Tämä on hyvä kysymys ja oon kuullut tän aika monelta ihmiseltä, jota olen päässyt tässä vuosien varrella jututtamaan.

Kerätäänpäs siis tähän kirjalliseen mestariteokseen muutama syy, miks meidän nykyinen poppoo on meille halunnut tulla ja meillä myös olla.

 

 1. Yhteen asiaan keskittynyt asiantuntijatalo

Me ollaan vain yhteen aiheeseen keskittynyt asiantuntijatalo.

Tehdään hommia ainoastaan Microsoft 365-palveluiden – tuottavuuden, tietoturvan ja laitehallinnan – parissa eikä minkään muun.

Meillä ei siis tarvitse renkata samalla monitoimilaitteita, vaihdella mustekasetteja tai toimitella mobiilivaihteita.

Kaupantekijäisenä paketin kyljessä tulee mukana ehkäpä Suomen intohimoisimmat ja omituisimmat kollegat. Ovat myös kuulemma aika hyviä siinä mitä päivittäin tekevät. 😊

Eli meillä Sun on mahdollisuus keskittyä vain tähän yhteen – erittäin laajaan aiheeseen – ja tulla siinä alasi parhaaksi.

Valmis Sun ei tarvitse olla, koska maailma ja tekniikka muuttuu koko ajan ja tämä tekeminen on jatkuvaa uuden opettelua ja oppimista.

 

 1. Aidosti paikkariippumaton työ

Tää on meille kohtuullisen pyhä aihepiiri.

Alusta lähtien me ollaan linjattu siten, että jokainen Digikuulainen saa tehdä duuninsa itse parhaaksi kokemastaan paikasta.

Tätä ollaan kokeiltu käytännössä muun muassa siten, että meidän porukkaa on ollut töissä puoli vuotta Puolassa tai vajaa puoli vuotta Kanarialla.

Tästä meillä on pelkkiä positiivisia kokemuksia ja tällä linjalla tullaan jatkamaan myös jatkossa.

 

 

 1. Työsuhde-edut

Joo, näitähän mainostaa kaikki muutkin.

Mainostetaan siis mekin. Meillä et saa näköalapaikkaa eikä Sun tarvi olla nälkäinen. 😉

Mut se mitä muun muassa saat on:

 • 20 % bonus putiikin tuloksesta. Malli menee yksinkertaisuudessa siten, että yrityksen tuloksesta jaetaan 20 % bonus tasan kaikkien Digikuulaisten kesken riippumatta kenenkään omistusosuuksista, virkavuosista, palkasta tai muista perinteisistä mittareista. Tää malli otettiin käyttöön viime vuoden puolella eikä se oo hirveesti nurinaa aiheuttanut.
 • Laajat ylimääräiset vakuutukset lakisääteisten vakuutusten päälle. Meille kaikki kaikessa on se, että meidän väellä on hyvä olla, vaikka tottakai meilläkin välillä duunissa vituttaa.
  • Laaja tapaturmavakuutus
  • Syöpävakuutus
  • Mielenterveysvakuutus
 • Kulttuuri- ja liikuntasetelit – tottakai
 • Lounarit – tietty

 

 1. Täydet lomat heti alusta lähtien

Me ei olla oikein ikinä ymmärretty sitä, että jos joku on niin hullu & rohkea et haluaa liittyä seuraamme niin miksi siitä pitäisi rankaista menetetyillä lomilla?

Näin ollen käytössämme on ollut alusta lähtien käytäntö, et jokainen meidän uus immeinen saa täydet palkalliset kesä- ja talvilomat heti alusta lähtien riippumatta aloitusajankohdastaan.

Joku viisas on nimittäin joskus kertonut meille, että levännyt ja motivoitunut yksilö saattais olla tuottavampi ja paremmalla tuulella kuin sellainen, jolle esimerkiksi keksitään väen väkisin turhanpäiväisiä duuneja vaikkapa heinäkuun ajaksi.

 

 1. Valmis asiakas- ja kumppaniverkosto

Käsityksen mukaan aika monessa asiantuntijatalossa laskuttavan asiantuntijakonsultin tarvitsee tehdä duunia oman laskutettavan työn myymiseksi.

Meillä ei tarvitse. Myynti myy ja asiantuntijat keskittyvät siihen mitä eniten rakastavat eli asioiden tekniseen renkkaamiseen ja kouluttamiseen.

Lisäksi meillä on erittäin laaja asiakas- ja kumppaniverkosto, joten tekemistä riittää heti päivästä yksi lähtien eikä meille tarvitse tulla pyörittelemään peukaloitaan.

 

 1. Ei Pönötystä

Pönötyksestä me ei olla ikinä tykätty. Eikä tulla tykkäämäänkään.

Meillä Sun ei tarvitse puhua kirjakieltä, pukeutua pukuun tai herroitella ketään.

Eikä muutoinkaan olla tai esittää yhtään mitään muuta kuin itse olet.

Esimerkiksi asiakaspalaveriin on ihan ok tulla lannevaate päällä jos siltä tuntuu. 😊

Persoona, osaaminen ja intohimo ratkaisevat meillä. Ei mikään päälle liimattu kiiltokuvakuori.

 

 1. Huippuluokan vermeet ja laitteet

Näiden osalta me ei olla sniiduiltu ikinä. Eikä tulla sniiduilemaan.

Meidän maailmankuvassa ois vähän hölmöä vaatia ihmisiltä Ferrarin vauhtia mut lykätä alle Lada.

Siksi me pidämme huolen siitä, että jokaisella meistä on tuottavaa tekemistä tukevat toimistokalusteet, laitteet, lisätarvikkeet, lisenssit ja niin edelleen.

Eli jos haluat itsellesi esimerkiksi langattoman näppiksen niin sen tilaamista ei tarvitse anoa kuuden esimieskerroksen kautta. 😊

 

 

Ja ai niin, yksi juttu meinas unohtua: kyllä me maksetaan myös meidän porukalle palkkaa ja kuulemma ihan hyvääkin sellaista.

Tämmöistä tää meidän meininki siis suurin piirtein on. Pistähän koodia jos Säkin haluaisit tulla meille.

Mukavaa kohta jo koittavaa kevättä kaikille! ☀️

– PilviHeppu Tommi Maijanen