Skip to main content

WEBINAARI

e vivaa employee experience
Tekeekö tällä oikeasti Suomessa jotain?

Webinaarin ajankohta 22.3.2023

e vivaa employee experience: Tekeekö tällä oikeasti Suomessa jotain?

Hyvin moni meistä on ollut jo siellä, nähnyt hienoja, maailmaa syleileviä markkinointiesityksiä siitä miten Viva-tuoteperhe mullistaa koko työntekijäkokemuksen, luo uudenlaista arvoa ja ennen kaikkea saa aikaan tyytyväisempiä työntekijöitä.

Viva-tuoteperhe kattaa nykyään laajalti erilaisia työkaluja joissa kaikissa tähdätään viime kädessä paremmin toimivaan, fiksusti johdettuun ja yhdessä rakennettuun organisaatioon.

Työntekijäkokemus on nykypäivän trendisana ja siihen on jokaisen yrityksen toki syytä kiinnittää huomiota. Tässä webinaarissa Digikuun Ville ja Antti ottaa härkää sarvista ja katsoo markkinointiräpin taakse. Mitä näillä työkaluilla oikeasti konkreettisesti voi Suomessa tehdä ja miten?

Käymme lävitse käytännönläheisiä esimerkkejä siitä, miten meidän asiakkaamme Viva-tuoteperhettä hyödyntävät ja mistä syistä ja millä tavalla niitä on käyttöön otettu. Kuulette myös millaisia haasteita käyttöönotoissa on tullut ja missä markkinointi ja todellisuus eivät vielä kohtaa.

Tarjolla on siis roppakaupalla vinkkejä, ajatuksia ja kommentteja Viva-tuoteperheen tärkeimpien komponenttien hyödyntämiseen.

Jos omalla työlistallasi on HR, viestintä, johtaminen tai vaikkapa työntekijäkokemuksen kehittäminen on tämä webinaari juuri sinulle.

Nähdään Vivan parissa!

Webinaarin ajankohta:

22.3.2023 klo. 14-15

Osallistu webinaariin tilaamalla uutiskirjeemme alta!

Webinaari on täysin maksuton ja avoin kaikille.
Webinaari tallennetaan ja tallenne julkaistaan uutiskirjeessä webinaarin jälkeen.

Liity postituslistalle ja saat pääsyn webinaareihin!

Moi! Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen saat linkit Digikuun tuleviin webinaareihin!

Me luvataan, että viestitellään sulle maksimissaan kerran kuussa. Tarjolla on uusimpia vinkkejä, ajankohtaisia kirjoituksia ja Digikuun tulevat webinaarit ja koulutukset! Tilaa tää, niin pysyt messissä ajankohtaisimmissa jutuissa!

Nähdään pilvessä!

Lisää tulevia webinaareja

Kuun pimeä puoli -webinaarisarja käsittelee tietoturvaan ja kyberturvallisuuteen liittyviä ajankohtaisia trendejä. Keskustelemme uhkakuvista ja mahdollisuuksista, joilla näihin uhkiin voi ja kannattaa varautua.

25.1.2023 kello 14:00 – 15:00, 17.5.2023 kello 14:00 – 15:00, 6.9.2023 kello 14:00 – 15:00, 29.9.2023 kello 14:00 – 15:00

Lue lisää: Kuun pimeä puoli – Digikuu

SharePoint kliksuttelukehityksen uudet tuulet -webinaarissa Digikuun SharePoint ja Intranet gurut Ari ja Henkka kertovat viimeisimmät uutiset SharePointin ja kliksuttelukehityksen maailmasta.

12.4.2023 klo. 14-15

Lue lisää: SharePoint kliksuttelukehityksen uudet tuulet – Digikuu