MIKÄ IHMEEN
DIGIKUU?

Olemme täysin tekijöidemme näköinen yritys, jossa jokainen meistä saa olla täysin oma itsensä tehden tätä intohimosta ja rakkaudesta lajiin.

Toimimme kuten opetamme ja saarnaamme, eli virtuaalisesti. Näin ollen et maksa välillisesti palveluissamme hienoimpien toimistohotellien vuokria. Tekemisemme on aina täysin avointa emmekä lupaa koskaan mitään sellaista, jota emme pysty yhdessä toteuttamaan.

Lupauksemme tueksi saat aina 100 % Tyytyväisyystakuun kaikkeen tekemiseemme. Mikäli kohtaamme tilanteen, jonka toteuttaminen kanssamme ei syystä tai toisesta onnistu niin suosittelemme sinulle aina sopivaa kumppania verkostostamme.

Tiedämme ja uskomme tämän toimivan kaikkien eduksi tässä hetkessä ja myös tulevaisuudessa.

meidän osaamisemme

Se on teknisenä ja kaupallisena yhdistelmänä uniikki Suomessa. Olemme olleet mukana 365-palveluiden menestystarinassa Suomenniemellä heti sen ensimmäisestä päivästä lähtien. Siitä lähtien ja sen aikana olemme päässeet auttamaan asiakkaita rakentamaan upeita onnistumisia tuottavuuden ja tietoturvan osalta 365-palveluiden avulla.

Käsiemme kautta on kulkenut suoraan tai välillisesti 365-pilveen yli 200 000 loppukäyttäjää. Se on aika iso luku. Näiden satojen projektien aikana olemme käsityksemme mukaan kohdanneet kaikki mahdolliset ja myös mahdottomat haasteet saaden kuitenkin kaikki niistä tavalla tai toisella ratkaistua. Tuohon määrään mahtuu kohtuullisen suuri määrä erilaisia työpajoja, käyttöönottojen suunnittelua ja käyttöönottoja, erilaisia koulutuksia ja asiakaskohtaamisia.

Siitäkin huolimatta ja juurikin sen takia me haluamme yhä edelleen tehdä vain ja ainostaan tätä yhdessä kanssasi.

Rakkaudesta lajiin.

Tekijöiden omistama ja positiivisuudella rakentama.

Digikuu on ME

antti ahola

antti@digikuu.fi

+358 505061285

Meikäläisen kanssa kannattaa jutella jos on kiinnostunut saamaan organisaatioon lisää tehoa, tuottavuutta ja turvallisuutta Microsoftin 365 palveluiden avulla. Oppia, onnistumisia ja epäonnistumisia on kertynyt muutaman tuhannen pilviasiakastapaamisen verran. 365-kilsoja on takana sen verran, että uskallan luvata tulevasi hyötymään tapaamisestamme.

Jasu Snell

jasu@digikuu.fi

+358 505754484

Jos haluat projektiisi puujalkavitsejä höystettynä PowerApps/Flow -automatisoinneilla niin meikäläisen puoleen kannattaa kääntyä.
Myös kaikenlaiset 365-migraatiot luonnistuvat, niitä kun on tullut tehtyä jo jokunen vuosi ja monta sudenkuoppaa tullut nähtyä. Haluan rohkaista ihmisiä menemään sieltä, mistä aita ei aina ole matalin ja luottamaan omiin taitoihinsa. Virheiden pelossa ei kannata jättää asioita tekemättä, niistä oppii ja kehittyy.

ROSA-LIA EKROOS

rosa-lia.ekroos@digikuu.fi

+358 405025288

Markkinointi intohimonani, olen Digikuulla se, joka pyörittelee käsissään sivujamme, someamme, materiaalejamme, visuaalista ilmettämme sekä brändiämme. Markkinoinnin parista minulta löytyy muutaman vuoden verran työkokemusta sekä ekonomin tutkinto. Ollaan yhteyksissä markkinoinnin- tai muiden juttujen tiimoilta – aina aurinkoisin mielin!

Lauri lappalainen

lauri.lappalainen@digikuu.fi

+358 503451519

Ennen Digikuuta ja PilviDudeksi ryhtymistä olen työskennellyt useissa media-alan projekteissa, niin kameran takana, kuin editointipöydän äärelläkin. Media-alalla mukavinta on ollut kertoa ja taltioida ihmisten tarinoita. IT-maailmaan livahdin vuonna 2011 auttaen käyttäjiä IT-ongelmien ratkaisemisessa. Pidän ongelmanratkaisusta ja paras palkinto on se, kun saa loppukäyttäjän hymyilemään. Törmäillään migraatioiden ja Power Appsien parissa!

kai kolima

kai.kolima@digikuu.fi

+358406612435

Pulleiden poikien uusin ja mahdollisesti pitkätukkaisin lisäys. Suomen Turustakin ATK-maailman koukeroita kohta 12 vuotta nauttineena kehtaan väittää, että olen nähnyt ehkä Suomen suurimmat IT-kriisit. Joskus ollen osa ongelman ydintä, mutta onneksi vielä useammin tarjoamassa ratkaisujen avaimia.

Nyt viimeiset parisen vuotta on ATK-sydämeni ollut lähinnä teknistä tietoturvaa, koska se vain nyt pitää loppukäyttäjän tyynyn parhaimmassa asennossa öisin. Saattanen olla ollut myös mukana jokusessa post-häppening ruumiinavauksessa keräämässä digitaalista forensiikkaa jälkipolvien, organisaation oppimisen ja viranomaistenkin riemuksi. Toki perustasoiltaan Microsoftin tuotteet pysyvät myös kämmenissä oli sitten kyseessä Teamsin hienosäädöt tai vaikka PST-arkistovietnam.

Ota rohkeasti yhteyttä modernein viestimenetelmin ja jatketaan diskuteerausta.

Ville Kankare

ville@digikuu.fi

+358 503641822

Jos haluat kuulla miten asiat kannattaa tehdä oikeassa maailmassa, ei paperilla tai myyntimateriaaleissa niin silloin kannattaa olla meikäläiseen yhteydessä. Auttamalla muita, kuuntelemalla ja tarjoamalla apua olen voinut oppia asioita, joita ei kirjoista tai tukimateriaaleista löydä. Tuo osaaminen on nyt Digikuun kautta kaikkien käytettävissä järkevällä hinnalla ja 100% tyytyväisyystakuulla! Nähdään pilvimaailmassa, jutellaan kun tavataan ja ennen kaikkea nautitaan jokaisen päivän tuomista uusista mahdollisuuksista. 

tommi maijanen

tommi@digikuu.fi

+358 505067211

Ylpeästi erilainen oman tiensä kulkija – kuten osaomistamani yritys Digikuukin. Vajaan 20 vuoden menestyksekäs yritysmyynnin historia takana, tästä viimeinen reilut 5 vuotta Microsoftin pilvipalveluiden parissa. Ole ihmeessä yhteydessä meikäläiseen, mikäli haluat tehdä työpäivästäsi hauskemman sekä tuottavamman hymy huulilla ja hyvällä meiningillä.

riku mustila

riku@digikuu.fi

+358 500675297

Olen kulkenut reilut 10 vuotta IT-maailman varjoissa tuomassa valoa, rakentamassa ja purkamassa. Tuona aikana erilaisista pilviunelmista on tehty totta, mutta ihminen on edelleen ATK:n keskiössä. Kaiken tekniikan takana on jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua ja jotain sinistä. Jos siis tarvitset sitä kaveria, joka kuuntelee asiasi, toimii sekä tiedon että vaiston varassa ja saa tilanteen ratkaistua, olen käytettävissä!

riku vuorela

riku.vuorela@digikuu.fi

+358 504558997

Pulleiden poikien keskimmäinen poika. Olen toiminut erinäisissä asiantuntija- ja konsultointitehtävissä reilut 10 vuotta.
Eniten tykkään tehdä töitä M365 tietoturvan ja päätelaitehallinnan parissa. Oman uran aikana on oppinut arvostamaan loppuun asti tehtyä ratkaisua, joka toimii ja saa loppukäyttäjät tyytyväisiksi. Mikäli tarvitset toimivaa ratkaisua, mikä on helposti ymmärrettävissä niin ole ihmeessä yhteydessä meikäläiseen!

ari mäkiö

ari.makio@digikuu.fi

+358 503636954

Toisen lajin insinööri löytänyt oman polun oikeasta paikasta ja rakentaa parempia puolia Sharepointin, PowerAppsien sekä kansantajuistamisen avulla. Pidän kun asiat tehdään kerralla oikein ilman turhaa klikkailua – ja haluan levittää oikeasti tehokkaasti tekemisen ilosanomaa kaikin keinoin (paitsi savumerkein).

Teemu Ahlström

teemu.ahlstrom@digikuu.fi

+358 505461681

DigiDude vuosimallia 2021. Olen viimeiset kymmenen vuotta kouluttanut ja puhunut joustavamman tietotyön puolesta. Ja matka jatkuu. Mä jeesaan kun kyse on tietotyöläisen arjen sujuvoittamisesta Office 365:n vermein. Hyviä käytäntöjä ja tarinoita on tarttunut matkaan vuosien varrella. Jaetaan niitä kun tavataan. Silloin ko mä en tee ATK:ta niin kasvattelen parvekkeella chilejä ja tykkään fiilistellä ulkona. Pidetään kaikki koulutukset sekä sparrailut innostavina ja nolousvapaina. Oppiminen saa olla hauskaakin.

Ota rohkeasti yhteyttä! Me mielellään sparraillaan ja tuodaan omaa näkemystämme ja kokemustamme auttamaan arjen haasteissa. Kysyminen on aina maksutonta!