Me olemme Digikuu

Olemme täysin tekijöidemme näköinen yritys ja teemme tätä intohimoisesti rakkaudesta lajiin. Toimimme täysin avoimesti emmekä lupaa mitään sellaista, jota emme pysty toteuttamaan. Lupauksemme tueksi takaamme aina 100% Tyytyväisyystakuun.

Mikäli kohtaamme yhdessä tilanteen, jossa toteuttaminen kanssamme ei jostain syystä onnistu niin suosittelemme teille tarvittavaa kumppania, koska uskomme tämän vahvistavan ja syventävän välistämme asiakassuhdetta pitkällä aikavälillä.

Osaamisemme teknisesti ja kaupallisesti on yhdistelmänä täysin uniikki Suomessa

Olemme olleet mukana 365-palveluiden kaupallisessa menestystarinassa Suomen markkinoilla ensimmäisestä päivästä lähtien ja päässeet rakentamaan maan hienoimpia 365-menestystarinoita ajan saatossa asiakkaiden kanssa.

Olemme vieneet yli 200 000 käyttäjää 365-pilveen suoraan tai välillisesti ja näiden satojen projektien aikana olemme törmänneet kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin haasteisiin saaden ne kaikki ratkaistua.

Kyseiset luvut pitää sisällään valtaisan määrän asiakaskohtaamisia, erilaisia työpajoja ja loppukäyttäjien koulutusta. Yhä edelleen haluamme tehdä vain tätä kanssanne rakkaudesta lajiin.

Miksi Digikuu?

- Tiedämme mitä teemme
- Keskitymme ainoastaan parhaiten osaamiimme asioihin
- Tarjoamme ainutlaatuisen hinta-laatusuhteen sekä riskittömän hankinnan
- Luotamme osaamiseemme täysin ja tästä johtuen tarjoammen 100% tyytyväisyystakuun kaikelle tekemisellemme

Tuottavuus on kuin avaruusmatka: haastava retki, joka pitää tehdä hallitusti, turvallisesti ja tehokkaasti. Määränpää vaihtaa paikkaansa jatkuvasti ja matka herättää tunteita.

Oikeilla resursseilla ja kumppaneilla kohteen saavuttaminen on kuitenkin täysin mahdollista. Yhdistetään yhdessä voimamme, hypätään kyytiin ja nautitaan matkasta!

Tekijöiden omistama ja positiivisuudella rakentama.

Digikuu on ME!

Ville Kankare

Sähköposti: ville@digikuu.fi
Puhelin: +358 503641822
Jos haluat kuulla miten asiat kannattaa tehdä oikeassa maailmassa, ei paperilla tai myyntimateriaaleissa niin silloin kannattaa olla meikäläiseen yhteydessä. Auttamalla muita, kuuntelemalla ja tarjoamalla apua olen voinut oppia asioita, joita ei kirjoista tai tukimateriaaleista löydä. Tuo osaaminen on nyt Digikuun kautta kaikkien käytettävissä järkevällä hinnalla ja 100% tyytyväisyystakuulla! Nähdään pilvimaailmassa, jutellaan kun tavataan ja ennen kaikkea nautitaan jokaisen päivän tuomista uusista mahdollisuuksista. 
LinkedIn

Antti Ahola

Sähköposti: antti@digikuu.fi
Puhelin: +358 505061285
Meikäläisen kanssa kannattaa jutella jos on kiinnostunut saamaan organisaatioon lisää tehoa, tuottavuutta ja turvallisuutta Microsoftin 365 palveluiden avulla. Oppia, onnistumisia ja epäonnistumisia on kertynyt muutaman tuhannen pilviasiakastapaamisen verran. 365-kilsoja on takana sen verran että uskallan luvata että tulet hyötymään tapaamisestamme.
LinkedIn

Tommi Maijanen

Sähköposti: tommi@digikuu.fi
Puhelin: +358 505067211
Ylpeästi erilainen oman tiensä kulkija - kuten osaomistamani yritys Digikuukin. Vajaan 20 vuoden menestyksekäs yritysmyynnin historia takana, tästä viimeinen reilut 5 vuotta Microsoftin pilvipalveluiden parissa. Ole ihmeessä yhteydessä meikäläiseen, mikäli haluat tehdä työpäivästäsi hauskemman sekä tuottavamman hymy huulilla ja hyvällä meiningillä.
LinkedIn

Jasu Snell

Sähköposti: jasu@digikuu.fi
Puhelin: +358 505754484
Jos haluat projektiisi puujalkavitsejä höystettynä PowerApps/Flow -automatisoinneilla niin meikäläisen puoleen kannattaa kääntyä.
Myös kaikenlaiset 365-migraatiot luonnistuvat, niitä kun on tullut tehtyä jo jokunen vuosi ja monta sudenkuoppaa tullut nähtyä. Haluan rohkaista ihmisiä menemään sieltä mistä aita ei aina ole matalin ja luottamaan omiin taitoihinsa. Virheiden pelossa ei kannata jättää asioita tekemättä, niistä oppii ja kehittyy.
LinkedIn

Riku Mustila

Sähköposti: riku@digikuu.fi
Puhelin: +358 500675297
Olen kulkenut reilut 10 vuotta IT-maailman varjoissa tuomassa valoa, rakentamassa ja purkamassa. Tuona aikana erilaisista pilviunelmista on tehty totta, mutta ihminen on edelleen ATK:n keskiössä. Kaiken tekniikan takana on jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua ja jotain sinistä. Jos siis tarvitset sitä kaveria, joka kuuntelee asiasi, toimii sekä tiedon että vaiston varassa ja saa tilanteen ratkaistua, olen käytettävissä!
LinkedIn

Tommi Eloharju

Sähköposti: tommi.eloharju@digikuu.fi
Puhelin: +358 400988148
Pulleista pojista se nuorin ja vähiten pullein. Olen viihtynyt tietokoneiden parissa 6-vuotiaasta lähtien ja kokemusta näiden parinkymmenen vuoden aikana onkin kertynyt ongelmien korjaamisen lisäksi lähes kaikista O365-tuoteperheen palveluista, niin Teamsin käyttöönotosta aina intranettien rakentamiseen SharePointilla. Eniten tykkään kuitenkin kouluttaa ja auttaa ihmisiä parempaa tuottavuutta kohti, joten jos haluat työpäiviisi leveää hymyä ja jeesiä pilvijuttujen kanssa, niin vedä virtuaalisesta hihasta.
LinkedIn

Riku Vuorela

Sähköposti: riku.vuorela@digikuu.fi
Puhelin: +358 504558997
LinkedIn

Digikuu Oy

on tekijöidensä näköinen, Suomen ainoa pelkästään Microsoft 365 ja Office 365 maailmaan keskittyvä yritys. Meillä kaikki asiat tehdään intohimolla ja jos me luvataan, me myös se pidetään! 
Sähköposti: info@digikuu.fi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram