ME OLEMME
DIGIKUU

Olemme täysin tekijöidemme näköinen yritys ja teemme tätä intohimoisesti rakkaudesta lajiin. Toimimme täysin avoimesti emmekä lupaa mitään sellaista, jota emme pysty toteuttamaan. Lupauksemme tueksi takaamme aina 100% Tyytyväisyystakuun.

Mikäli kohtaamme yhdessä tilanteen, jossa toteuttaminen kanssamme ei jostain syystä onnistu niin suosittelemme teille tarvittavaa kumppania, koska uskomme tämän vahvistavan ja syventävän välistämme asiakassuhdetta pitkällä aikavälillä.

Osaamisemme on teknisesti ja kaupallisesti täysin uniikki yhdistelmä suomessa

Olemme olleet mukana 365-palveluiden kaupallisessa menestystarinassa Suomen markkinoilla ensimmäisestä päivästä lähtien ja päässeet rakentamaan maan hienoimpia 365-menestystarinoita ajan saatossa asiakkaiden kanssa.

Olemme vieneet yli 200 000 käyttäjää 365-pilveen suoraan tai välillisesti ja näiden satojen projektien aikana olemme törmänneet kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin haasteisiin saaden ne kaikki ratkaistua.

Kyseiset luvut pitää sisällään valtaisan määrän asiakaskohtaamisia, erilaisia työpajoja ja loppukäyttäjien koulutusta. Yhä edelleen haluamme tehdä vain tätä kanssanne rakkaudesta lajiin.

Tekijöiden omistama ja positiivisuudella rakentama.

Digikuu on ME

antti ahola

antti@digikuu.fi

+358 505061285

Meikäläisen kanssa kannattaa jutella jos on kiinnostunut saamaan organisaatioon lisää tehoa, tuottavuutta ja turvallisuutta Microsoftin 365 palveluiden avulla. Oppia, onnistumisia ja epäonnistumisia on kertynyt muutaman tuhannen pilviasiakastapaamisen verran. 365-kilsoja on takana sen verran, että uskallan luvata tulevasi hyötymään tapaamisestamme.

Jasu Snell

jasu@digikuu.fi

+358 505754484

Jos haluat projektiisi puujalkavitsejä höystettynä PowerApps/Flow -automatisoinneilla niin meikäläisen puoleen kannattaa kääntyä.
Myös kaikenlaiset 365-migraatiot luonnistuvat, niitä kun on tullut tehtyä jo jokunen vuosi ja monta sudenkuoppaa tullut nähtyä. Haluan rohkaista ihmisiä menemään sieltä, mistä aita ei aina ole matalin ja luottamaan omiin taitoihinsa. Virheiden pelossa ei kannata jättää asioita tekemättä, niistä oppii ja kehittyy.

tommi eloharju

tommi.eloharju@digikuu.fi

+358 400988148

Pulleista pojista se nuorin ja vähiten pullein. Olen viihtynyt tietokoneiden parissa 6-vuotiaasta lähtien ja kokemusta näiden parinkymmenen vuoden aikana onkin kertynyt ongelmien korjaamisen lisäksi lähes kaikista O365-tuoteperheen palveluista, niin Teamsin käyttöönotosta aina intranettien rakentamiseen SharePointilla. Eniten tykkään kuitenkin kouluttaa ja auttaa ihmisiä parempaa tuottavuutta kohti, joten jos haluat työpäiviisi leveää hymyä ja jeesiä pilvijuttujen kanssa, niin vedä virtuaalisesta hihasta.

ROSA-LIA EKROOS

rosa-lia.ekroos@digikuu.fi

+358 405025288

Markkinointi intohimonani, olen Digikuulla se, joka pyörittelee käsissään sivujamme, someamme, materiaalejamme, visuaalista ilmettämme sekä brändiämme. Markkinoinnin parista minulta löytyy muutaman vuoden verran työkokemusta sekä ekonomin tutkinto. Ollaan yhteyksissä markkinoinnin- tai muiden juttujen tiimoilta – aina aurinkoisin mielin!

Ville Kankare

ville@digikuu.fi

+358 503641822

Jos haluat kuulla miten asiat kannattaa tehdä oikeassa maailmassa, ei paperilla tai myyntimateriaaleissa niin silloin kannattaa olla meikäläiseen yhteydessä. Auttamalla muita, kuuntelemalla ja tarjoamalla apua olen voinut oppia asioita, joita ei kirjoista tai tukimateriaaleista löydä. Tuo osaaminen on nyt Digikuun kautta kaikkien käytettävissä järkevällä hinnalla ja 100% tyytyväisyystakuulla! Nähdään pilvimaailmassa, jutellaan kun tavataan ja ennen kaikkea nautitaan jokaisen päivän tuomista uusista mahdollisuuksista. 

tommi maijanen

tommi@digikuu.fi

+358 505067211

Ylpeästi erilainen oman tiensä kulkija – kuten osaomistamani yritys Digikuukin. Vajaan 20 vuoden menestyksekäs yritysmyynnin historia takana, tästä viimeinen reilut 5 vuotta Microsoftin pilvipalveluiden parissa. Ole ihmeessä yhteydessä meikäläiseen, mikäli haluat tehdä työpäivästäsi hauskemman sekä tuottavamman hymy huulilla ja hyvällä meiningillä.

riku mustila

riku@digikuu.fi

+358 500675297

Olen kulkenut reilut 10 vuotta IT-maailman varjoissa tuomassa valoa, rakentamassa ja purkamassa. Tuona aikana erilaisista pilviunelmista on tehty totta, mutta ihminen on edelleen ATK:n keskiössä. Kaiken tekniikan takana on jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua ja jotain sinistä. Jos siis tarvitset sitä kaveria, joka kuuntelee asiasi, toimii sekä tiedon että vaiston varassa ja saa tilanteen ratkaistua, olen käytettävissä!

riku vuorela

riku.vuorela@digikuu.fi

+358 504558997

Pulleiden poikien keskimmäinen poika. Olen toiminut erinäisissä asiantuntija- ja konsultointitehtävissä reilut 10 vuotta.
Eniten tykkään tehdä töitä M365 tietoturvan ja päätelaitehallinnan parissa. Oman uran aikana on oppinut arvostamaan loppuun asti tehtyä ratkaisua, joka toimii ja saa loppukäyttäjät tyytyväisiksi. Mikäli tarvitset toimivaa ratkaisua, mikä on helposti ymmärrettävissä niin ole ihmeessä yhteydessä meikäläiseen!

Ota rohkeasti yhteyttä! Me mielellään sparraillaan ja tuodaan omaa näkemystämme ja kokemustamme auttamaan arjen haasteissa. Kysyminen on aina maksutonta!