KONSULTOINTI

 Meillä konsultointiin ei liity yllätyksiä, sillä myymme kaikki konsultoinnit paketoituna kokonaisuuksina, joissa lopputulos on aina taattu. Digikuun konsultointipaketit ovat asiakkaalle riskittömiä, sillä sovittu hinta on se, jolla lopputulos toteutetaan. 

Mikäli matkanvarrella tulee yllätyksiä tai olemme jostain syystä arvioineen ajankäyttömme pieleen ei vika ole sinussa vaan meissä. Näissä tilanteissa emme ole pyytämässä lisää rahaa vaan teemme sen mitä on sovittu, sovitulla hinnalla.

Mikäli et löydä valmiiden konsultointipakettien joukosta itsellesi sopivaa niin ota yhteyttä. Luodaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus, jotta saat haluamasi lopputuloksen järkevällä hinnalla.

Konsultointimoduulit

Konsultointimme koostuu aina kokonaisuuksista, joita kutsumme konsultointimoduuleiksi. Voit ostaa niitä yksittäin tai yhdistellä niitä haluamallasi tavalla.

Konsultointimoduulit ovat aina avaimet käteen -tyyppisiä paketteja, kuitenkin niin, että Digikuu tekee konfiguraatiot aina yhdessä asiakkaan kanssa ja opettaa myös asiakasta kehittämään ympäristöään jatkossa itsenäisesti. Halutessasi voimme tehdä konfiguraatiot täysin itsenäisesti ja toimittaa sinulle tehdyistä toimenpiteistä dokumentaation.

100% Tyytyväisyystakuu

Kaikessa Digikuun tekemisessä on täysi Tyytyväisyystakuu. Takaamme lopputuloksen ja tyytyväisyytesi. Mikäli emme pysty lunastamaan asetettuja odotuksia ja et ole tyytyväinen työhömme, tarkastamme yhdessä mikä meni vikaan ja teemme tarvittavat korjaavat toimenpiteet. Mikäli tämänkin jälkeen olet tyytymätön palautamme rahasi.

Käyttöönotot

365-käyttöönotot

Avaimet käteen käyttöönotto, sisältäen migraatiot, migraatiotyökalut, sekä ohjeistukset ja dokumentoinnin. Käyttöönotoissa pidetään myös aina huolta siitä, että asiakas osaa itsenäisesti jatkossa toimia uudessa pilviympäristössä. 

Alkaen 2900 euroa

Tenant to tenant migraatiot

Kahden Office 365 -ympäristön yhdistäminen yhdeksi, yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Sisältää migraatiot pois käytöstä jäävästä ympäristöstä ja ympäristön hallitun alasajon. Migraatiolisenssit laskutetaan käytön mukai-sesti (15 euroa / kpl)

2900 euroa

Vapaavalinta

Mikä tahansa pikkuprojekti, joka rakennetaan aina asiakkaan toiveiden pohjalta. Jos meiltä ei löydy sitä listalta, ota yhteyttä niin tehdään sellainen yhdessä. 

Alkaen 300 euroa

Muut kokonaisuudet

SharePoint ketterästi

Raskaiden SharePoint-projektien aika on ohitse. Share-point toteutetaan ketterästi ja organisaation omaa osaa-mista kasvattamalla. Jatkokehitys ja ylläpito on helppoa ja täysin yrityksen omassa hallinnassa. Intranetin rakentaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! 

3500 euroa

Verkkolevyt historiaan

Verkkolevyjen käytettävyys ja kustannukset eivät ole enää nykypäivää. Tämän paketin avulla saadaan verkko-levyt historiaan ja datat pilveen käytettäväksi ja moni-puolisesti hyödynnettäväksi. 

2900 euroa

Azure AD Connect

Paikallinen käyttäjähakemisto (AD) osaksi pilveä (Azure AD). Azure AD Connectin avulla saadaan paikallinen identiteetti käyttöön pilvessä ja päästään eroon useista tunnuksista ja salasanoista.

1950 euroa

Eroon ADFS-palvelusta

ADFS:n osalta moni yritys on päätynyt sen ottamaan käyttöön pilven alkuaikoina. Nykyään tilalle on saatavilla ketterämpiä ja helpommin ylläpidettäviä ratkaisuja, jotka tarjoavat vastaavat toiminnallisuudet pienemmillä kustannuksilla ja vähemmällä ylläpidolla. 

1950 euroa

Puhelinvaihde pilvestä

Office 365 lisäpalveluineen mahdollistaa puhelinvaihteen kokonaan pilvipalveluna. Käyttämällä Auto attendant -palvelua saat käyttöön ja käytettävyyteen joustavuutta. Me itse käytämme palvelua osana Teamsia ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä. 

1950 euroa

Flow & PowerApps määrittely

Yhteinen pikkuprojekti jossa tunnistetaan organisaation automaation avulla tehostettava prosessit ja suunnitel-laan ratkaisu sen toteuttamiseksi. Sisältää aina myös nopean POC-toteutuksen jossa konseptin toimivuus varmistetaan. 

1950 euroa

Tietoturva

Ympäristön turvatarkastus

Tarkastetaan yhdessä ympäristön tietoturvaan liittyvät logit ja asetukset ja varmistetaan, että epäilyttävää toi-mintaa ei ole havaittavissa. Samalla annetaan kattavat suositukset ns. nopeista voitoista joilla on tilaa parannetaan. 

1950 euroa

Vahva tunnistautuminen

Suunnitellaan ja otetaan käyttöön vahvan tunnistautumi-sen ratkaisut kokonaisuudessaan (Azure AD Premium). Meillä hintaan kuuluu aina käyttäjien tuominen mukaan (onboarding) ja siihen liittyvän ohjeistuksen ja prosessin laatiminen. 

2700 euroa

Päätelaitehallinta

Toteutetaan kokonainen Intune-ratkaisu jonka avulla kaikki yrityksen päätelaitteet (työasemat, mobiilit jne.) saadaan hallintaan. Kuten kaikissa, myös tässäkin mukana on kokonaisuus jossa pidetään huolta käyttäjien ottamisesta palvelun piiriin (onboarding). 

3800 euroa

Tiedostojen suojaus (AIP)

Rakennetaan monipuolinen ratkaisu yksittäisten tiedos-tojen suojaamiseksi hyödyntämällä Azure Information Protection -ominaisuuksia. Keskitymme erityisesti tiedonhallintamallin ja luokittelun luomiseen ja nykyisten käytäntöjen päivittämiseen. 

2800 euroa

EM+S POC 4 tunnissa

Koko EM+S kokonaisuus testattavaksi kokonaisuudeksi 4 tunnissa. Mukana myös ohjeet tuotantoon siirtoon ja käyttöönoton tekemiseksi.  Tämän helpommalla ei EM+S POC toteutusta saa tehtyä. 

3400 euroa

Advanced Threat Protection

Aktivoidaan yhdessä ATP-palvelu käyttöön sovitussa laajuudessaan. ATP-tarjoaa lisäturvaa ja tuo yhden kerrok-sen lisää esimerkiksi kalasteluviestien ja haittaohjelmien torjuntaan. 

1200 euroa

Sähköpostisalaus

Aktivoidaan yhdessä Microsoftin oma sähköpostin salaus. Luodaan graafinen ilme, dokumentoidaan toteutettu ratkaisu ja ohjeistetaan käyttäjät.

900 euroa

Koko M365 E5 käyttöön

Moduulissa otetaan käyttöön kokonaisuudessaan kaikki EM+S E5- tietoturvakomponentit ja suunnitellaan niiden organisaation laajuiset käyttöönotot ja jalkautukset.  

22 000 euroa

Cloud App Security

Office 365 Cloud App Security -palvelu on CASB-tietoturvaratkaisu jonka avulla varautuminen mahdollisiin uhkiin on tehokasta ja nopeaa. Edistynyt analytiikka auttaa tunnistamisessa ja torjunnassa. 

1200 euroa

Miksi konsultointi kannattaa ostaa Digikuulta?

Tyytyväisyystakuu

Kaikessa Digikuun tekemisessä on aina täysi tyytyväisyystakuu. Takaamme lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden. Mikäli jostakin syystä emme pysty lunastamaan asetettuja odotuksia ja asiakas ei ole tyytyväinen työpajaan, katsomme yhdessä mikä meni vikaan ja teemme tarvittavat korjaavat toimenpiteet. Jos tämänkin jälkeen tyytymättömyyttä ilmenee palautamme rahat täysimääräisesti.

Yli 200 000 tilin kokemus

Kaikki käyttöönotot suoritetaan Digikuun osaavan henkilöstön toimesta, joilla on kokemusta pitkälti yli 200 000 pilveen viedystä tilistä. Kaikki Digikuulaiset ovat olleet mukana rakentamassa Office 365 tarinaa Suomessa ja tietävät varmasti miten asiat kannattaa tehdä.

Kattavat lisäpalvelut

Lisäpalveluiden avulla voit varmistua Office 365 -palveluiden tehokäytöstä ja jalkauttaa muutoksen osaksi organisaation päivittäistä työskentelyä. Tarjoamme monipuoliset lisäpalvelut, joiden tarve ja soveltuvuus tarkastellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Lisäpalvelut koostuvat mm: digivalmennuksista, työpajoista, koulutuksista ja konsultoinnista. 

Kiinnostuitko? 

Menumme sisältää monipuolisen valikoiman parhaista käytännöistä ja tuoreimmista teknologioista koostuvista konsultointimoduuleista. Listalla on myös tarkemmat kuvaukset eri moduulien sisällöistä sekä niiden lopputuloksista. 


Tilaa itsellesi maksuton läpikäynti alta. 
Tilaa Digikuun menun esittely

Digikuu Oy

on tekijöidensä näköinen, Suomen ainoa pelkästään Microsoft 365 ja Office 365 maailmaan keskittyvä yritys. Meillä kaikki asiat tehdään intohimolla ja jos me luvataan, me myös se pidetään! 
Sähköposti: info@digikuu.fi
check-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram