Konsultointi

Riskittömästi, kiinteä hinta ja sovittu lopputulos

Digikuun konsultointiin ei liity ikinä yllätyksiä, koska myymme kaiken konsultointimme aina paketoituina kokonaisuuksina.

Luotamme omaan 365-osaamiseemme ja ammattitaitoomme. Mikäli olemme arvioineet oman ajankäyttömme väärin tai matkan varrella ilmenee joitain muita yllätyksiä niin mielestämme tämä on meidän virhe, ei sinun. Mikäli moisia tilanteita ilmenee emme ole pyytämässä sinulta lisää rahaa vaan hoidamme sovitun homman loppuun sovitulla hinnalla. Aika yksinkertaista.

Jos et löydä valmiiden konsultointipakettiemme joukosta itsellesi sopivaa niin ota rohkeasti yhteyttä. Luodaan yhdessä just sinulle sopiva kokonaisuus, jotta saavutat haluamasi lopputuloksen järkevillä kustannuksilla.

KONSULTOINTIMODUULIT

Konsultoimme koostuu aina kiinteistä Microsoft 365-palveluiden käyttöönoton kokonaisuuksista ja kutsumme niitä konsultointimoduuleiksi.

Digikuu on aina vastuussa sinulle toteutettavasta paketista. Suunnittelemme ja toteuttamme tarvittavat ja halutut M365-konfiguraatiot yhdessä kanssasi, jotta osaat jatkossa kehittää ja ylläpitää omaa 365-ympäristöäsi.

Mikäli kuitenkin haluat niin voimme toteuttaa halutut toimenpiteet myös täysin itsenäisesti ja toimittaa sinulle tarvittavan dokumentaation tehdyistä toimenpiteistä.

konsultointimoduulit

Microsoft 365 ympäristön käyttöönotto (tenantin perustaminen)

Avaimet käteen käyttöönotto, sisältäen migraatiot, migraatiotyökalut, sekä ohjeistukset ja dokumentoinnin. Käyttöönotoissa pidetään myös aina huolta siitä, että asiakas osaa itsenäisesti jatkossa toimia uudessa pilviympäristössä.

900 €

Sähköpostimigraatio

Siirretään asiakkaan sähköpostit käytössä olevasta sähköpostipalvelusta Office 365 -ympäristöön. Opastetaan uuden sähköpostipalvelun käytössä.

Alkaen 900 €

Tenant to tenant migraatio

Kahden Office 365 -ympäristön yhdistäminen yhdeksi, yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Sisältää migraatiot pois käytöstä jäävästä ympäristöstä ja ympäristön hallitun alasajon. Migraatiolisenssit laskutetaan käytön mukai-sesti (15 euroa / kpl)

Alkaen 1700 €

Alle 10 hengen käyttöönotto ja migraatio (sähköposti)

Määritetään uusi Microsoft 365 -ympäristö valmiiksi käyttöä varten. Siirretään asiakkaan sähköpostit käytössä olevasta sähköpostipalvelut uuteen ympäristöön. Opastetaan uuden sähköpostipalvelun käytössä.

900 €

Ympäristön terveystarkastus (yleistarkastus) (2h)

Tarkastetaan yhdessä ympäristön tietoturvaan liittyvät logit ja asetukset ja varmistetaan, että epäilyttävää toimintaa ei ole havaittavissa. Samalla annetaan kattavat suositukset ns. nopeista voitoista joilla on tilaa parannetaan.

990 €

Tietoturvatutkinta

Epäiletkö Microsoft 365 -ympäristönne tietoturvan pettäneen? Tietoturvatutkinnassa käydään läpi mitä on tapahtunut, ja pyritään muodostamaan tästä mahdollisimman selvä tilannekuva, tehdään välittömät korjaavat toimenpiteet sekä määritetään suositeltavat jatkotoimenpiteet.

Alkaen 500 €

Modernit pilviuhat tunnistaminen, varautuminen ja ehkäisy 2h

Käydään läpi tämän hetken uhkakuvat Microsoft 365 -ympäristöön liittyen, sekä niihin varautuminen ja ennaltaehkäisevät toimet.

490 €

Vahva tunnistautuminen käyttöön (CA tai MFA)

Suunnitellaan ja otetaan käyttöön vahvan tunnistautumisen ratkaisut kokonaisuudessaan (Azure AD Premium). Meillä hintaan kuuluu aina käyttäjien tuominen mukaan (onboarding) ja siihen liittyvän ohjeistuksen ja prosessin laatiminen.

1900 €

Intune (Mobiililaitehallinta)

Valmistellaan ympäristö mobiililaitteiden hallintaan liittämiseksi, sekä parhaiden käytäntöjen mukaiset vaatimukset ja asetukset toimivan ja turvallisen mobiililaitehallinnan toteutumiseksi.

2300 €

Intune työasemahallinta

Varmistetaan nykyisen työasemahallinnan ja esimerkiksi Active Directory ympäristön valmius, määritetään parhaiden käytäntöjen mukaiset vaatimukset ja asetukset asiakkaan työasemille, luodaan toimintamalli jolla työasemat saadaan haltuun.

Alkaen 2300 €

Intune hallinnan jalkautus ja tuki

Luodaan toimintamalli ja ohjeistus, jolla Intune-hallinta jalkautetaan laitteisiin ja käyttäjille. Lisäksi tarjotaan kolmannen tason tuki jalkautuksen yhteydessä.

1490 €/kk

Tiedostojen suojaus ja luokittelu

Rakennetaan monipuolinen ratkaisu yksittäisten tiedostojen suojaamiseksi hyödyntämällä Azure Information Protection -ominaisuuksia. Keskitymme erityisesti tiedonhallintamallin ja luokittelun luomiseen ja nykyisten käytäntöjen päivittämiseen.

2800 €

Office 365 ATP käyttöönotto

Otetaan käyttöön sähköpostin sekä Teamsin, OneDriven ja Sharepointin käyttöön liittyvien uhkien kehittyneemmät suojaustoiminnot, jotka parantavat suojausta haitallisten liitteiden, linkkien tai kalasteluviestien osalta.

900 €

Cloud App Security käyttöönotto ja koulutus

Office 365 Cloud App Security -palvelu on CASB-tietoturvaratkaisu jonka avulla varautuminen mahdollisiin uhkiin on tehokasta ja nopeaa. Edistynyt analytiikka auttaa tunnistamisessa ja torjunnassa.

1200 €

Turvasähköpostin käyttöönotto (OME V2)

Aktivoidaan yhdessä Microsoftin oma sähköpostin salaus. Luodaan graafinen ilme, dokumentoidaan toteutettu ratkaisu ja ohjeistetaan käyttäjät.

900 €

Microsoft 365 E5 Security kokonaisuus avaimet käteen

Moduulissa otetaan käyttöön kokonaisuudessaan kaikki EM+S E5- tietoturvakomponentit ja suunnitellaan niiden organisaation laajuiset käyttöönotot ja jalkautukset. 

19000 €

Mukautetut käyttöönotot ja koulutukset

Mikä tahansa pikkuprojekti, joka rakennetaan aina asiakkaan toiveiden pohjalta. Jos meiltä ei löydy sitä listalta, ota yhteyttä niin tehdään sellainen yhdessä.

Alkaen 500 €

Microsoft Defender ATP käyttöönotto

Määritetään Defender ATP -palvelun jakelumalli sekä parhaiden käytäntöjen mukaiset asetukset, huomioiden muut mahdolliset tietoturvatuotteet ja niiden korvaaminen tai hyödyntäminen jatkossa.

2600 €

Microsoft 365 E5 Security trial (kokeilu)

Otetaan käyttöön Microsoft E5 Security -palvelut, mm. Microsoft Cloud App Security, Microsoft Defender ATP, Office 365 ATP sekä mahdollisuuksien mukaan Azure ATP. Asiakas pääsee näkemään kehittyneiden suojaustoimintojen toiminnan omassa ympäristössään, ja saa myös hyvän lähtötason palveluiden laajempaa käyttöönottoa varten.

2000 €

Azure ATP käyttöönotto

Aktivoidaan yhdessä ATP-palvelu käyttöön sovitussa laajuudessaan. ATP-tarjoaa lisäturvaa ja tuo yhden kerroksen lisää esimerkiksi kalasteluviestien ja haittaohjelmien torjuntaan.

2800 €

Sähköpostin supertaidot (SPF/DMARC/DKIM)

Asiakas saa käsityksen sähköpostin kulkua varmistavista, nykyaikaisista “perusasetuksista”, jotka jokaisella organisaatiolla olisi hyvä olla määritettynä sujuvan sähköpostiliikenteen varmistamiseksi.

490 €

Sharepoint Intranet ketterästi (yksi kieli/monikielinen)

Raskaiden SharePoint-projektien aika on ohitse. Sharepoint toteutetaan ketterästi ja organisaation omaa osaamista kasvattamalla. Jatkokehitys ja ylläpito on helppoa ja täysin yrityksen omassa hallinnassa. Intranetin rakentaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

4500 / 6500 €

Sharepoint Intranet Digivalmennuksella

Katso täältä!

1200 €

Kotihakemistot historiaan

Tulossa pian!

1900 €

Jaetut verkkolevyt historiaan

Verkkolevyjen käytettävyys ja kustannukset eivät ole enää nykypäivää. Tämän paketin avulla saadaan verkkolevyt historiaan ja datat pilveen käytettäväksi ja monipuolisesti hyödynnettäväksi.

2900 €

Verkkolevyt historiaan avaimet käteen

Verkkolevyjen käytettävyys ja kustannukset eivät ole enää nykypäivää. Tämän paketin avulla saadaan verkkolevyt historiaan ja datat pilveen käytettäväksi ja monipuolisesti hyödynnettäväksi.

4900 €

Azure AD Identiteetti

Paikallinen käyttäjähakemisto (AD) osaksi pilveä (Azure AD). Azure AD Connectin avulla saadaan paikallinen identiteetti käyttöön pilvessä ja päästään eroon useista tunnuksista ja salasanoista.

1950 €

Power Automate & PowerApps proof-of-concept

Kartoitetaan asiakkaan automaatio ja/tai sovellustarve yhdelle tai useammalle prosessille. Tarpeen pohjalta sovitaan ja luodaan yksi tai useampi POC-toteutus. Taustalla on yleensä jokin manuaalinen prosessi joka halutaan automatisoida tai/ja itsepalvelun lisääminen käyttäjille.

1000 €

Miksi ostaa konsultaatio digikuulta?

Tyytyväisyystakuu

Kaikessa Digikuu tekemisessä on aina täysi Tyytyväisyystakuu. Takaamme tyytyväisyytesi ja vastaamme lopputuloksesta.

Mikäli emme kuitenkaan syystä tai toisesta kykene lunastamaan sovittuja asioita tai asetettuja odotuksia niin tarkastamme yhdessä miksi näin kävi. Tämän jälkeen suoritamme yhdessä sovitut korjaavat toimenpiteet.

Jos et ole tyytyväinen tämänkään jälkeen niin palautamme rahasi täysimääräisesti.

Yli 200 000 tilin kokemus

Kaikki Microsoft 365-käyttöönotot tehdään Digikuun osaavaan porukan toimesta, jolla on kokemusta reilusti yli 200 000 käyttäjän viemisestä 365-palveluiden piiriin.

Digikuulaiset ovat olleet mukana rakentamassa 365-palveluiden voittokulkua Suomessa ja tietävät kokemuksesta miten nämä asiat tulee hoitaa.

Kattavat lisäpalvelut

Monipuolisten lisäpalveluidemme avulla varmistat työtapojen muutoksen jalkauttamisen ja  Microsoft 365-palveluiden tehokäytön osana orgaanisaatiosi päivittäistä tekemistä.

Lisäpalvelumme koostuvat muun muassa erilaisesta 365-koulutustarjoamasta, monipuolisista työpajoista, Digivalmennuksista ja jatkuvasta neuvonantopalvelustamme Pilviraketista.

Haluatko kuulla lisää? Onko kysymyksiä tai haluatko lisätietoja?

Ota rohkeasti yhteyttä! Me mielellään sparraillaan ja tuodaan omaa näkemystämme ja kokemustamme auttamaan arjen haasteissa. Kysyminen on aina maksutonta! Helpointa kysyminen on varaamalla meiltä ajan.

Etsi siis itsellesi sopiva aika, me hoidetaan loput!