Konsultointi

Riskittömästi, kiinteä hinta ja sovittu lopputulos

Meillä konsultointiin ei liity yllätyksiä, sillä myymme kaikki konsultoinnit paketoituna kokonaisuuksina, joissa lopputulos on aina taattu. Mikäli matkanvarrella tulee yllätyksiä tai olemme jostain syystä arvioineet ajankäyttömme pieleen ei vika ole sinussa vaan meissä. Näissä tilanteissa emme ole pyytämässä lisää rahaa vaan teemme sen mitä on sovittu, sovitulla hinnalla.

Mikäli et löydä valmiiden konsultointipakettien joukosta itsellesi sopivaa niin ota yhteyttä. Luodaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus, jotta saat haluamasi lopputuloksen järkevällä hinnalla.

KONSULTOINTIMODUULIT

Konsultointimme koostuu aina kokonaisuuksista, joita kutsumme konsultointimoduuleista. Voit ostaa niitä yksittäin tai yhdistellä haluamallasi tavalla. Konsultointimoduulit ovat aina avaimet käteen -tyyppisiä paketteja, kuitenkin niin, että Digikuu tekee konfiguraatiot aina yhdessä asiakkaan kanssa ja opettaa myös asiakasta kehittämään ympäristöään jatkossa itsenäisesti. Halutessasi voimme tehdä konfiguraatiot täysin itsenäisesti ja toimittaa sinulle tehdyistä toimenpiteistä dokumentaation.

Microsoft 365 ympäristön käyttöönotto (tenantin perustaminen)

Avaimet käteen käyttöönotto, sisältäen migraatiot, migraatiotyökalut, sekä ohjeistukset ja dokumentoinnin. Käyttöönotoissa pidetään myös aina huolta siitä, että asiakas osaa itsenäisesti jatkossa toimia uudessa pilviympäristössä.

900 €

Sähköpostimigraatio

Siirretään asiakkaan sähköpostit käytössä olevasta sähköpostipalvelusta Office 365 -ympäristöön. Opastetaan uuden sähköpostipalvelun käytössä.

Alkaen 900 €

Tenant to tenant migraatio

Kahden Office 365 -ympäristön yhdistäminen yhdeksi, yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Sisältää migraatiot pois käytöstä jäävästä ympäristöstä ja ympäristön hallitun alasajon. Migraatiolisenssit laskutetaan käytön mukai-sesti (15 euroa / kpl)

Alkaen 1700 €

Alle 10 hengen käyttöönotto ja migraatio (sähköposti)

Määritetään uusi Microsoft 365 -ympäristö valmiiksi käyttöä varten. Siirretään asiakkaan sähköpostit käytössä olevasta sähköpostipalvelut uuteen ympäristöön. Opastetaan uuden sähköpostipalvelun käytössä.

900 €

Ympäristön terveystarkastus (yleistarkastus) (2h)

Tarkastetaan yhdessä ympäristön tietoturvaan liittyvät logit ja asetukset ja varmistetaan, että epäilyttävää toi-mintaa ei ole havaittavissa. Samalla annetaan kattavat suositukset ns. nopeista voitoista joilla on tilaa parannetaan.

990 €

Tietoturvatutkinta

Epäiletkö Microsoft 365 -ympäristönne tietoturvan pettäneen? Tietoturvatutkinnassa käydään läpi mitä on tapahtunut, ja pyritään muodostamaan tästä mahdollisimman selvä tilannekuva, tehdään välittömät korjaavat toimenpiteet sekä määritetään suositeltavat jatkotoimenpiteet.

Alkaen 500 €

Modernit pilviuhat tunnistaminen, varautuminen ja ehkäisy 2h

Käydään läpi tämän hetken uhkakuvat Microsoft 365 -ympäristöön liittyen, sekä niihin varautuminen ja ennaltaehkäisevät toimet.

490 €

Vahva tunnistautuminen käyttöön (CA tai MFA)

Suunnitellaan ja otetaan käyttöön vahvan tunnistautumi-sen ratkaisut kokonaisuudessaan (Azure AD Premium). Meillä hintaan kuuluu aina käyttäjien tuominen mukaan (onboarding) ja siihen liittyvän ohjeistuksen ja prosessin laatiminen.

1900 €

Intune (Mobiililaitehallinta)

Valmistellaan ympäristö mobiililaitteiden hallintaan liittämiseksi, sekä parhaiden käytäntöjen mukaiset vaatimukset ja asetukset toimivan ja turvallisen mobiililaitehallinnan toteutumiseksi.

2300 €

Intune työasemahallinta

Varmistetaan nykyisen työasemahallinnan ja esimerkiksi Active Directory ympäristön valmius, määritetään parhaiden käytäntöjen mukaiset vaatimukset ja asetukset asiakkaan työasemille, luodaan toimintamalli jolla työasemat saadaan haltuun.

Alkaen 2300 €

Intune hallinnan jalkautus ja tuki

Luodaan toimintamalli ja ohjeistus, jolla Intune-hallinta jalkautetaan laitteisiin ja käyttäjille. Lisäksi tarjotaan kolmannen tason tuki jalkautuksen yhteydessä.

1490 €/kk

Tiedostojen suojaus ja luokittelu

Rakennetaan monipuolinen ratkaisu yksittäisten tiedos-tojen suojaamiseksi hyödyntämällä Azure Information Protection -ominaisuuksia. Keskitymme erityisesti tiedonhallintamallin ja luokittelun luomiseen ja nykyisten käytäntöjen päivittämiseen.

2800 €

Office 365 ATP käyttöönotto

Otetaan käyttöön sähköpostin sekä Teamsin, OneDriven ja Sharepointin käyttöön liittyvien uhkien kehittyneemmät suojaustoiminnot, jotka parantavat suojausta haitallisten liitteiden, linkkien tai kalasteluviestien osalta.

900 €

Cloud App Security käyttöönotto ja koulutus

Office 365 Cloud App Security -palvelu on CASB-tietoturvaratkaisu jonka avulla varautuminen mahdollisiin uhkiin on tehokasta ja nopeaa. Edistynyt analytiikka auttaa tunnistamisessa ja torjunnassa.

1200 €

Turvasähköpostin käyttöönotto (OME V2)

Aktivoidaan yhdessä Microsoftin oma sähköpostin salaus. Luodaan graafinen ilme, dokumentoidaan toteutettu ratkaisu ja ohjeistetaan käyttäjät.

900 €

Microsoft 365 E5 Security kokonaisuus avaimet käteen

Moduulissa otetaan käyttöön kokonaisuudessaan kaikki EM+S E5- tietoturvakomponentit ja suunnitellaan niiden organisaation laajuiset käyttöönotot ja jalkautukset. 

19000 €

Mukautetut käyttöönotot ja koulutukset

Mikä tahansa pikkuprojekti, joka rakennetaan aina asiakkaan toiveiden pohjalta. Jos meiltä ei löydy sitä listalta, ota yhteyttä niin tehdään sellainen yhdessä.

Alkaen 500 €

Microsoft Defender ATP käyttöönotto

Määritetään Defender ATP -palvelun jakelumalli sekä parhaiden käytäntöjen mukaiset asetukset, huomioiden muut mahdolliset tietoturvatuotteet ja niiden korvaaminen tai hyödyntäminen jatkossa.

2600 €

Microsoft 365 E5 Security trial (kokeilu)

Otetaan käyttöön Microsoft E5 Security -palvelut, mm. Microsoft Cloud App Security, Microsoft Defender ATP, Office 365 ATP sekä mahdollisuuksien mukaan Azure ATP. Asiakas pääsee näkemään kehittyneiden suojaustoimintojen toiminnan omassa ympäristössään, ja saa myös hyvän lähtötason palveluiden laajempaa käyttöönottoa varten.

2000 €

Azure ATP käyttöönotto

Aktivoidaan yhdessä ATP-palvelu käyttöön sovitussa laajuudessaan. ATP-tarjoaa lisäturvaa ja tuo yhden kerroksen lisää esimerkiksi kalasteluviestien ja haittaohjelmien torjuntaan.

2800 €

Sähköpostin supertaidot (SPF/DMARC/DKIM)

Asiakas saa käsityksen sähköpostin kulkua varmistavista, nykyaikaisista “perusasetuksista”, jotka jokaisella organisaatiolla olisi hyvä olla määritettynä sujuvan sähköpostiliikenteen varmistamiseksi.

490 €

Sharepoint Intranet ketterästi (yksi kieli/monikielinen)

Raskaiden SharePoint-projektien aika on ohitse. Sharepoint toteutetaan ketterästi ja organisaation omaa osaamista kasvattamalla. Jatkokehitys ja ylläpito on helppoa ja täysin yrityksen omassa hallinnassa. Intranetin rakentaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

3500 / 5500 €

Sharepoint Intranet Digivalmennuksella

Tulossa pian!

1200 €

Kotihakemistot historiaan

Tulossa pian!

1900 €

Jaetut verkkolevyt historiaan

Verkkolevyjen käytettävyys ja kustannukset eivät ole enää nykypäivää. Tämän paketin avulla saadaan verkkolevyt historiaan ja datat pilveen käytettäväksi ja monipuolisesti hyödynnettäväksi.

2900 €

Verkkolevyt historiaan avaimet käteen

Verkkolevyjen käytettävyys ja kustannukset eivät ole enää nykypäivää. Tämän paketin avulla saadaan verkkolevyt historiaan ja datat pilveen käytettäväksi ja monipuolisesti hyödynnettäväksi.

4900 €

Azure AD Identiteetti

Paikallinen käyttäjähakemisto (AD) osaksi pilveä (Azure AD). Azure AD Connectin avulla saadaan paikallinen identiteetti käyttöön pilvessä ja päästään eroon useista tunnuksista ja salasanoista.

1950 €

Power Automate & PowerApps proof-of-concept

  • Kartoitetaan asiakkaan automaatio ja/tai sovellustarve yhdelle tai useammalle prosessille. Tarpeen pohjalta sovitaan ja luodaan yksi tai useampi POC-toteutus. Taustalla on yleensä jokin manuaalinen prosessi joka halutaan automatisoida tai/ja itsepalvelun lisääminen käyttäjille.

1000 €

Kiinnostuitko?

Menumme sisältää monipuolisen valikoiman parhaista käytännöistä ja tuoreimmista teknologioista koostuvista konsultointimoduuleista. Listalla listalla on myös tarkemmat kuvaukset eri moduulien sisällöistä sekä niiden lopputuloksista. Tilaa itsellesi maksuton läpikäynti alta.

Miksi ostaa konsultaatio digikuulta?

Tyytyväisyystakuu

Kaikessa Digikuun tekemisessä on aina täysi tyytyväisyystakuu. Takaamme lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden. Mikäli jostakin syystä emme pysty lunastamaan asetettuja odotuksia ja asiakas ei ole tyytyväinen työpajaan, katsomme yhdessä mikä meni vikaan ja teemme tarvittavat korjaavat toimenpiteet. Jos tämänkin jälkeen tyytymättömyyttä ilmenee palautamme rahat täysimääräisesti.

Yli 200 000 tilin kokemus

Kaikki käyttöönotot suoritetaan Digikuun osaavan henkilöstön toimesta, joilla on kokemusta pitkälti yli 2Kaikki käyttöönotot suoritetaan Digikuun osaavan henkilöstön toimesta, joilla on kokemusta pitkälti yli 200 000 pilveen viedystä tilistä. Kaikki Digikuulaiset ovat olleet mukana rakentamassa Office 365 tarinaa Suomessa ja tietävät varmasti miten asiat kannattaa tehdä.

Kattavat lisäpalvelut

Lisäpalveluiden avulla voit varmistua Office 365 -palveluiden tehokäytöstä ja jalkauttaa muutoksen osaksi organisaation päivittäistä työskentelyä. Tarjoamme monipuoliset lisäpalvelut, joiden tarve ja soveltuvuus tarkastellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Lisäpalvelut koostuvat mm: digivalmennuksista, työpajoista, koulutuksista ja konsultoinnista. 

Haluatko kuulla lisää? Onko kysymyksiä tai haluatko lisätietoja?

Ota rohkeasti yhteyttä! Me mielellään sparraillaan ja tuodaan omaa näkemystämme ja kokemustamme auttamaan arjen haasteissa. Kysyminen on aina maksutonta! Helpointa kysyminen on varaamalla meiltä ajan.

Etsi siis itsellesi sopiva aika, me hoidetaan loput!