tervetuloa mukaan koulutukseen


“näin teet

intranetin

kolmessa tunnissa!”

20.4 klo. 9-12

Käytämme ainoastaan Sharepoint Onlinen sisäänrakennettuja työkaluja, joten vastaavan Intranetin rakentaminen on mahdollista missä tahansa Microsoft 365 -ympäristössä.

Moderni Intranet

 • Mikä on moderni Intranet, mitä siinä olisi hyvä huomioida 
 • Intranetin suunnittelu – mistä aloittaisin?  
 • Tekninen toteutus – miten Intranet perustetaan ja mitä siinä on hyvä huomioida  
 • Yksi sivustokokoelma vai hubisivustot – vaihtoehdot tutuksi ja miten valitsen oikein

Ja lähdetäänpä rakentamaan

 • Sharepointin työkalut ja toiminnot tutuksi!  
 • Rakenteen (navigointi) suunnittelu ja testaus  
 • Visuaalinen ilme – sivuista omaan brändiin sopivia  
 • Etusivun suunnittelu  
 • Sivujen rakentaminen ja sisällöntuotanto 
 • Huomioita sisällöntuotannosta, tiedostokeskeisyydestä kohti sisältökeskeisyyttä  
 • Mobiilikäyttö 
 • Käyttöoikeudet
 • Intranetin jalkautus – miten intranet otetaan käyttöön  
 • Intranetin jatkokehitys – miten tästä eteenpäin 

Kouluttaja

Ville Kankare

Villellä on takana satoja koulutuksia, workshoppeja sparrauksia ja muita ihan mahtavia tilaisuuksia, joissa organisaatioita ja yksittäisiä käyttäjiä on autettu eteenpäin matkalla kohti fiksumpaa työelämää. 

Ville saa erityisesti kiitostaan innostavasta esityksestä ja siitä, että asiat esitetään yksinkertaisesti, ilman turhaa “kikkailua”.

Oppinsa Ville on hakenut kokemuksen kautta ja elää sekä työskentelee kuten myös opettaa. 

Jos haluat kuulla pilvimaailmaan uutuuksista niin nappaa Villestä koppi myös Linkedinissä: Ville Kankare

Villen koulutuksista sanottua:

“Kouluttaja on erittäin innostava ja tuo asiat esille sillä tavalla että ne varmasti tulevat myös käyttöön.”

“Mahtava esitys, innostava ja positiivinen!”

“Kivasti esitetty perusteet”

“Villen tapa esittää asioita on inspiroiva”

“Selkeä opastus, helppo seurata”

Lähde mukaan Digikuun Intranet koulutukseen! Nyt koko organisaatiolle tiistaiaamun innostava M365-koulutus hintaan 129€ (+ alv 24%) !

Microsoft 365 -koulutukset:

Ilmoittaudu mukaan!

Koulutuksen hinta (129 euroa + alv 24%).

Antti ahola

Tuottavuusloikkaaja

antti@digikuu.fi

+358 505061285

Tommi maijanen

Pilviheppu

tommi@digikuu.fi

+358 505067211

Ilmoittautuminen on mahdollista perua kuluitta viikko ennen koulutusta, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Olethan tällaisessa tilanteessa yhteydessä meihin.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää koulutukseen liittyen voit olla yhteydessä meihin, myös Linkussa: Tommi & Antti

Miksi lähteä mukaan koulutukseen?

Löydät uusia ideoita, ajatuksia ja tukea oman osaamisen kehittämiseen

Olemme pitäneet useita satoja vastaavia koulutuksia eri yrityksille ja eri käyttöönoton tai hyödyntämisen vaiheessa oleville henkilöille ja tiedämme kokemuksesta sen, että koulutuksessamme saat paljon uusia ideoita, ajatuksia, käytännön vinkkejä ja tukea oman osaamisesi kehittämiseen. 

Vinkit ovat aina käytännönläheisiä kummuten Digikuun ja asiakkaidemme arjesta ollen näin sellaisia, että voit hyödyntää niitä välittömästi koulutuksen jälkeen. Koulutuksessa ei keskitytä esittelemään tai markkinoimaan M365:sta, vaan opettelemaan käytännönläheisesti sen tehokasta hyödyntämistä arjessa. 

Saat pääsyn Digikuun päivittyviin Digivalmennuksiin vuodeksi

Digikuu tuottaa, päivittää ja kehittää M365:n liittyviä Digivalmennuksia. Tarjoamme kaikille koulutukseemme osallistuville maksuttoman pääsyn kaikkiin, nykyisiin ja tuleviin, Digivalmennuksiimme (n. 30 tuntia materiaalia, loppukäyttäjälle suunnattuna) vuoden ajaksi.

Digivalmennukset sisältävät paljon materiaalia käyttäjäystävällisesti 365-ekosysteemin parhaista käyttötavoista. Nämä materiaalit toimivat hyvänä tukena virtuaalikoulutuksille.

30 minuutin maksuttoman konsultoinnin

Tiedämme kokemuksesta sen, että koulutuksen jälkeen herää usein kysymyksiä, joihin olisi mukavaa saada vastauksia ilman tuntien googlettelua.

Tarjoammekin siis kaikille koulutukseen osallistuneille mahdollisuuden varata Digikuulta 30 minuuttia asiantuntijamme virtuaalista aikaa, jolloin voimme auttaa sinua ja vastata kysymyksiisi. 

Koulutus järjestetään tiistaina 20.4
klo. 9:00 – 12:00!

Siis 3 h koulutus, digivalmennusta ja konsultaatiota vain hintaan 129€?

Me tiedämme, että myymme tätä ihan pilkkahintaan. 129 euroa koulutuksesta ja digivalmennuksesta koko organisaatiolle on pieni hinta siihen nähden, mitä kaikkea koulutuksesta tarttuu mukaan ja mitä sen avulla voi kehittää. Nyt me haluamme kuitenkin auttaa mahdollisimman monia yrityksiä tehokkaammaksi ja ketterämmäksi M365-maailmassa. Lähde siis meidän matkaan opiskelemaan ja tutkailemaan! Me lupaamme, että tässä koulutuksessa et tylsisty.

Koulutuksen aikataulu:

8:30 Digikuun tekninen tuki on tarvittaessa käytettävissä

8:45 Voit liittyä koulutukseen ja varmistaa tekniikan toimivuuden.

9:00 Koulutus alkaa, tervetuloa mukaan!

9:15 Ensimmäinen osuus päivän aiheesta

10:00 Lyhyt tauko, kahvi- ja teekuppien täyttö

10:15 Toinen osuus päivän aiheesta

11:55 Kiitos! Koulutus päättyy

Koulutuksen aikana voit esittää kysymyksiä ja myös koulutuksen jälkeen olemme varanneet reippaasti aikaa mahdollisille jatkokysymyksille.

Ja mitäs se koulutus sitten sisältikään?

Kouluttajan vetämän koulutuksen (Online)
Koulutus pidetään virtuaalisesti (Online) ja tämän 3 tunnin tilaisuuden aikana Ville opettaa sinulle kaiken sen, mitä sinun kannaltasi on tärkeää koulutuksen aiheesta tietää. Ville jos joku tietää ajankohtaisimmatkin päivitykset sekä parhaat tavat käyttää M365 sovelluksia.

Koulutustallenteen koulutuksen jälkeen
Koulutuksen jälkeen saat koulutuksesta myös tallenteen, joka on käytettävissä ilman aikarajoituksia. Voit siis aina palata myöhemmin siihen, mitä koulutuksessa puhuttiin ja miten asiat siinä esitettiin. Tallenne toimii myös silloin, jos jostakin syystä joudut jättämään koulutuksen kesken.

Pääsyn Digikuun päivittyviin Teams Digivalmennuksiin vuodeksi
Digikuu tuottaa, päivittää ja kehittää M365:n liittyviä Digivalmennuksia. Tarjoamme kaikille koulutukseemme osallistuville maksuttoman pääsyn kaikkiin, nykyisiin ja tuleviin, Digivalmennuksiimme (n. 20 tuntia materiaalia, loppukäyttäjälle suunnattuna) vuoden ajaksi. Digivalmennukset sisältävät paljon materiaalia käyttäjäystävällisesti 365-ekosysteemin parhaista käyttötavoista. Nämä materiaalit toimivat hyvänä tukena virtuaalikoulutuksille. Vuoden jälkeen valmennusten käyttöoikeudet poistuvat käytöstä automaattisesti eli käyttäjänä sinun ei tarvitse siis tehdä mitään. Saat ohjeet valmennusten aktivoimiseksi sähköpostitse koulutuksen jälkeen.

30 minuutin maksuttoman konsultoinnin
Tiedämme kokemuksesta sen, että koulutuksen jälkeen herää usein kysymyksiä, joihin olisi mukavaa saada vastauksia ilman tuntien googlettelua. Tarjoammekin siis kaikille koulutukseen osallistuneille mahdollisuuden varata Digikuulta 30 minuuttia asiantuntijamme virtuaalista aikaa, jolloin voimme auttaa sinua ja vastata kysymyksiisi. 

100% Tyytyväisyystakuu
Kaikessa Digikuun tekemisessä on nyt ja jatkossa 100 % Tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen koulutuksen sisältöön tai koet, ette saanut sitä mitä koulutukselta odotit niin sinun ei tarvitse myöskään maksaa laskua. Ohjeet Tyytyväisyystakuun käyttämisestä saat sähköpostitse. 

Uusia ideoita, ajatuksia ja tukea oman osaamisen kehittämiseen
Olemme pitäneet useita satoja vastaavia koulutuksia eri yrityksille ja eri käyttöönoton tai hyödyntämisen vaiheessa oleville henkilöille ja tiedämme kokemuksesta sen, että koulutuksessamme saat paljon uusia ideoita, ajatuksia, käytännön vinkkejä ja tukea oman osaamisesi kehittämiseen. Vinkit ovat aina käytännönläheisiä kummuten Digikuun ja asiakkaidemme arjesta ollen näin sellaisia, että voit hyödyntää niitä välittömästi koulutuksen jälkeen. Koulutuksessa ei keskitytä esittelemään tai markkinoimaan M365:sta, vaan opettelemaan käytännönläheisesti sen tehokasta hyödyntämistä arjessa. 

Microsoft 365 -koulutukset:

Ilmoittaudu mukaan!

Koulutuksen hinta (129 euroa + alv 24%).

Antti ahola

Tuottavuusloikkaaja

antti@digikuu.fi

+358 505061285

Tommi maijanen

Pilviheppu

tommi@digikuu.fi

+358 505067211

Ilmoittautuminen on mahdollista perua kuluitta viikko ennen koulutusta, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Olethan tällaisessa tilanteessa yhteydessä meihin.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää koulutukseen liittyen voit olla yhteydessä Tommiin tai Anttiin.