Digivalmennukset

Haluatko kuulla lisää digivalmennuksista

Koska osaaminen ja tuottava työ kuuluvat kaikille. Rajaton valmennusmateriaalin käyttö kaikille organisaatiossasi vuodeksi.

Digivalmennuksissa keskitymme perinteisten tuoteominaisuuksien esittelyn sijaan siihen, että miten mitäkin 365-sovellusta kannattaa käyttää ja miksi.

Kouluttautumisen ei tarvitse olla aikaa vievää tai kallista. Eikä sitä tarvitse toteuttaa aina perinteisillä koulutusmenetelmillä. Varmista siis organisaatiosi kaikkien käyttäjien jatkuva oppiminen aika- ja paikkariippumattomasti Digivalmennusten avulla. Edullisella ja ajantasaisella sisällöllämme saat tehot irti 365-palveluista ja löydät parhaat käyttötavat ilman perinteistä ja aikaa vievää koulutusta.

Selkeästi jäsenneltynä

käytännön kautta

Suomen kielellä

innostavasti ja osaavasti

Digivalmennukset käytännössä

Digikuu Oy on kouluttanut tuhansia suomalaisia 365-palveluiden tehokkaamman hyödyntämisen parissa ja kaikissa Digivalmennus-sisällöissämme saat parhaat käyttövinkit simppelissä, selkokielisessä ja innostavassa paketissa. Digivalmennuksissa oppimasi vinkit ovat aina käytännönläheisiä kummuten Digikuun ja asiakkaidemme arjesta ollen näin sellaisia, että voit hyödyntää niitä palveluiden käyttäjänä välittömästi koulutuksen jälkeen ja palata tarvittaessa oppimaan aina lisää silloin kun se parhaiten sinulle sopii.

Kenelle digivalmennukset on tarkoitettu?

Digivalmennukset on suunnattu jokaiselle organisaatiolle ja sen loppukäyttäjälle, joka haluaa työskennellä nyt ja jatkossa tuottavammin ja tietoturvallisemmin!

Digivalmennus auttaa
sinut alkuun!

Tulevaisuuden taidot opetellaan nyt!

digivalmennukset sisältävät

Asiansa osaavan ja innostavan digikuun kouluttajan

Yli 20 tuntia ajantasaista ja selkeää materiaalia

Noin 200 kpl eri sisältöjä

Ajantasaista sisältöä kaikista keskeisimmistä 365-sovelluksista

Jatkuvasti päivittyvän sisällön

Rajaton käyttöoikeus koko sisältöön kaikille organisaatiosi loppukäyttäjille vuodeksi

Ja tietenkin 100% tyytyväisyystakuun

Kiinnostuitko?

Tehokkain tapa tutustua Digivalmennuksiin ja tutustua niihin käytännössä on varata meiltä maksuton esittelyaika. Näytämme sinulle käytännössä mitä ne ovat ja miten ne toimivat. Pääset samalla esittämään haluamiasi kysymyksiä sisällöstä. Keskustellaan siis yhdessä siitä, että miten juuri sinun organisaatiosi voisi hyödyntää Digivalmennuksia arjessa.

Digivalmennusten kouluttaja

Ville kankare

ville@digikuu.fi +358 503641822

Jos haluat kuulla miten asiat kannattaa tehdä oikeassa maailmassa, ei paperilla tai myyntimateriaaleissa niin silloin kannattaa olla meikäläiseen yhteydessä. Auttamalla muita, kuuntelemalla ja tarjoamalla apua olen voinut oppia asioita, joita ei kirjoista tai tukimateriaaleista löydä. Tuo osaaminen on nyt Digikuun kautta kaikkien käytettävissä järkevällä hinnalla ja 100% tyytyväisyystakuulla! Nähdään pilvimaailmassa, jutellaan kun tavataan ja ennen kaikkea nautitaan jokaisen päivän tuomista uusista mahdollisuuksista. 

Digivalmennusten hinnoittelu

Näissä valmennuksissa me autamme kädestä pitäen miten Microsoft 365 -tuoteperheen tuotteita käytetään fiksusti. Hyppää siis mukaan opiskelemaan uutta!

 • Teamsin perusteet
 • Team ja kokoukset + chat
 • Team ja mobiilikäytön perusteet
 • OneDriven tehokas ja järkevä käyttö
 • Tietoturvallinen käyttö
 • Sähköpostin fiksu käyttö
 • Excelin perusteet
 • Powerpointin perusteet
 • Wordin perusteet
 • Microsoft 365 perusteet
 • Teamsin edistynyt käyttö
 • Outlookin perusteet
 • Microsoft To Do
 • Virtuaalifasilitointi

Digivalmennukset (CampWire)

49€ / lärvä (vuosi)

Digivalmennusportaali (Sharepoint)

249€ / kk

100%
Tyytyväisyystakuu

100 % Tyytyväisyystakuumme puitteissa voimme luvata sen, että olet Digivalmennusten jälkeen innostunut ja sinulla on tarvittava ymmärrys ja osaaminen, jotta osaat toimia koulutetun aihekokonaisuuden kanssa tehokkaasti jatkossa!

Haluatko kuulla lisää? Onko kysymyksiä tai haluatko lisätietoja?

Ota rohkeasti yhteyttä! Me mielellään sparraillaan ja tuodaan omaa näkemystämme ja kokemustamme auttamaan arjen haasteissa. Kysyminen on aina maksutonta! Helpointa kysyminen on varaamalla meiltä ajan.

Etsi siis itsellesi sopiva aika, me hoidetaan loput!

Ota yhteyttä