APUNASI OSTOKSILLA

Microsoftin pilvipalvelut kokonaisuudessaan liittyvät nykyisin hyvin vahvasti myös perinteisten IT-palveluiden tuottamiseen.

IT-palveluiden tuottamisen tapa on suuremmassa murroksessa kuin koskaan ja se koskettaa kaiken kokoisia organisaatioita. Markkinoilla on sekoitus perinteistä ja nykyaikaista teknologiaa siinä määrin, että asiakkaan on täysin mahdoton tunnistaa mikä on kulloinkin itselle paras ratkaisu.

Digikuu auttaa kaikkia Microsoftin pilvipalveluista kiinnostuneita yrityksiä ja organisaatioita hankkimaan palvelut itselleen kulloinkin parhaalla tavalla. Koska emme myy Microsoftin lisenssejä, emmekä perinteisiä jatkuvia IT-palveluita, voimme auttaa teitä täysin puolueettomasti suunnittelemaan ja toteuttamaan tilanteeseen sopivan parhaan mahdollisen ratkaisun.

Fiksusti ostoksilla 1

Valmiiksi muotoiltu Microsoftin julkisen pilven tarjouspyyntöosio osaksi ulkoistustarjouspyyntöä. Keskitymme erityisesti nykyaikaisiin kokonaisuuksiin, joissa huomioidaan julkisen pilven tarjouspyynnölle ja toimittajille asettamat vaatimukset.

Fiksusti ostoksilla 2

Autamme teitä etsimään parhaan mahdollisen kumppanin, joka pystyy toimittamaan pyydetyt palvelut ammattitaidolla.
Pilvipalveluiden monimutkaisuudesta johtuen parhaiden kumppanien löytäminen on vaikeampaa ja tärkeämpää kuin koskaan.

Lisensointi

Emme myy lisenssejä ja näin ollen olemme puolueeton toimija. Etsimme teille optimaalisimman lisenssien hankintamallin ja parhaan mahdollisen lisenssikumppanin.

Digikuu Oy

on tekijöidensä näköinen, Suomen ainoa pelkästään Microsoft 365 ja Office 365 maailmaan keskittyvä yritys. Meillä kaikki asiat tehdään intohimolla ja jos me luvataan, me myös se pidetään! 
Sähköposti: info@digikuu.fi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram